| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Preko kojeg programa surfate? u Tehnologija i Tehnika forumu; previše sam od početka naviko da win explorer i sad mi se teško prebaciti ... inaće mi se jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 21
Poruka: 22
![]() | Re: Preko kojeg programa surfate? previše sam od početka naviko da win explorer i sad mi se teško prebaciti ... inaće mi se jako sviđa opera a mnogi ljudi i kažu da je najbolja i zato i nije prije bila besplatna |
| | |
| | #144 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Preko kojeg programa surfate? Godinama sam trpila IE i onda prešla na Mozilla-u i sasvim sam zadovoljna
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 10
![]() | Re: Preko kojeg programa surfate? Ja konstatno mijenjam između Opere i Firefoxa... Oba su mi znatno bolja od IE, ali ne mogu za nijednog reć da mi je bolji od drugog. Svaki ima neke cool opcije koje nema drugi. Zato kada se zaželin Opere i recimo onog super principa minjanja tabova i stranica samo sa kombinacijama tipki na mšu bez micanja uvatin se opere... Ona je malo sporija, a i nema dobre add-one kao Firefox (tipa PicLens), pa kada oću nešto malo zanimljivije iden na Firefox... Moj browser iz snova bi bio vanbračno dijete Opere i Firefoxa... Safari san tia isprobat, ali navodno aposlutno je nezaštićen od svega, pa... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: surfanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.