Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Preko kojeg programa surfate? u Tehnologija i Tehnika forumu; Firefox...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-08-07, 10:18   #61 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Preko kojeg programa surfate?

Firefox
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 10:41   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-04-07
Godina: 16
Poruka: 21
The Tribe se izdvaja iz mase

Firefox

-sahasa
The Tribe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 17:52   #63 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 4
mature_boy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mature_boy

definitivno firefox jer je najbrži i najbolji

download firefox
mature_boy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 21:41   #64 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 39
joško23 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku joško23

Evo da ne otvaram novu temu mislim da je ovo idealno mjesto za ovo pitanje:Ja kao početnik u ovim kompjuterskim vodama koristim IE jer je on bio već na kompu a gledajući po raznim forumima vidim da svi govore da je bolje neki drugi browser koristit.I tako sam odlućio provati Firefox ali prije nego što krenem da ga instaliram imam par pitanja u vezi toga.
1.zbog ćega je FF bolji od IE
2.Ovaj link koji je postavio član po imenu mature boy da li je to link koji mi treba ako hoću skinuti i instalirati FF:
3.Kad ga budem skidao treba li na što posebno obratiti pažnju i kad ga budem instalirao trebali li što posebno napravit na što obratit pažnju ili je to kao i svaka druga instalacija.
4.Kad ga instaliram treba li IE maknit s kompa.Da li oni smetaju jedan drugome.
5.Kad ga instaliram je li to isto kao i kod IE ono ikona na radnoj površini i kad oću na internet dva klika na tu ikonu i to je to.
Eto to me zanima pa ako mi tko može pomoći znam da će nekima ova pitanja biti smiješna ali meni je sve ovo novo i ne bih zelio nešto zeznit.
Znaći meni treba pomoć da instaliram FF pa ako mislite da još nešto osim ovih pitanja važno slobodno mi recite
joško23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 21:52   #65 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 752
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Downlodaj Firefox s interneta i upri install i sva će tvoja pitanja dobiti odgovore.

A i bolje da na sva pitanja ne dobiješ odgovore jer će ti to s vremenom leći i bolje ćeš ih zapamtiti.
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 23:23   #66 (permalink)
Starter

a dobro kad ti tako kažeš idem sad provat valjda neću nešto zeznit.
joško23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 23:25   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 102
1111 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: joško23 Pogledaj Poruke
Evo da ne otvaram novu temu mislim da je ovo idealno mjesto za ovo pitanje:Ja kao početnik u ovim kompjuterskim vodama koristim IE jer je on bio već na kompu a gledajući po raznim forumima vidim da svi govore da je bolje neki drugi browser koristit.I tako sam odlućio provati Firefox ali prije nego što krenem da ga instaliram imam par pitanja u vezi toga.
1.zbog ćega je FF bolji od IE
2.Ovaj link koji je postavio član po imenu mature boy da li je to link koji mi treba ako hoću skinuti i instalirati FF:
3.Kad ga budem skidao treba li na što posebno obratiti pažnju i kad ga budem instalirao trebali li što posebno napravit na što obratit pažnju ili je to kao i svaka druga instalacija.
4.Kad ga instaliram treba li IE maknit s kompa.Da li oni smetaju jedan drugome.
5.Kad ga instaliram je li to isto kao i kod IE ono ikona na radnoj površini i kad oću na internet dva klika na tu ikonu i to je to.
Eto to me zanima pa ako mi tko može pomoći znam da će nekima ova pitanja biti smiješna ali meni je sve ovo novo i ne bih zelio nešto zeznit.
Znaći meni treba pomoć da instaliram FF pa ako mislite da još nešto osim ovih pitanja važno slobodno mi recite
ajde budem ti ja odgovorijo pošto sam i ovu temu započeo
1.FF je bolji po tome od IE jel je za poćetak mnogo sigurniji i nije tako upadljiv ko ovo smetlje od windowsa.Ja sam se nabral tolko virusa kadd sam imal IE da je to milina uz sve sntivirusne i sve moguće zaštite nema pomoći,od kad koristim FF mogu reć da ne koristim niti jedan antivirusni i da nemam niti jedan virus.Nadam se da ti je ovo za sad dobar razlog
2.Link za FF skinut ( nikakva reklama )
Firefox - Rediscover the Web
3.Prilikom instalacije slobodno stisni next na svim prozorima koji ti bude otvorijo
4.IE se nemože maknut sa kompa.Možeš ti njega izbrisat ali kad npr. pokreneš u msn-u meil otvara ga u IE iako si ga prethodno izbrisal.TAko da nemoraš brisat IE samo izabereš kad pokreneš FF da on bude glavni program za surfanje.To te bude pital odmah kad ga otvoriš.
5.Sve je isto ko na IE jedino je malo bolje sređen možeš si skinut teme i hrpu korisnih programčića za njega.Ko npr. za skidanje videa s YOUTUBE,i derugih mjesta gdje je to "zabranjeno",onda proggram da ti se reklame ne pojavljuju i hrpu toga.

Nadam se da sam ti pomogao!

Pozz svima!!!!
1111 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 23:48   #68 (permalink)
Starter

Evo upravo sam ga sad instalirao i mogu reći da nije bio naki problem isto kao i skoro svi drugi programi kad ih ideš instalirati klikneš ono I agree i dalje pići next a ja se prepao da je to nešto komplicirano.Hvala članovima @Le froq i @1111 na savjetu.I imam jedno pitanje može li se staviti favoriti kao na IE.Znate na šta mislim ono kad vam lijevo budu napisane stranice koje vi često posjećujete.
joško23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 00:00   #69 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 102
1111 se izdvaja iz mase

Citat:
Evo upravo sam ga sad instalirao i mogu reći da nije bio naki problem isto kao i skoro svi drugi programi kad ih ideš instalirati klikneš ono I agree i dalje pići next a ja se prepao da je to nešto komplicirano.Hvala članovima @Le froq i @1111 na savjetu.I imam jedno pitanje može li se staviti favoriti kao na IE.Znate na šta mislim ono kad vam lijevo budu napisane stranice koje vi često posjećujete.
Naravno Bookmarks i onda Bokkmarks This Page... ili jednostavno Ctrl+D
i onda to spremiš i onda imaš to spremljeno pod bookmarks.
A ako hočeš to kaj si spremil samo preneseš doslovno red ispod navgacijskog reda ( tamo di upisuješ web adersu ) zove se toćnije bookmarks toolbar.
I to je to
1111 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 06:55   #70 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
možeš prenjeti Favorites iz IE u Firefox....

Bookmarks -> Organize Bookmarks (otvori se bookmark manager) -> File -> Import

Velika prednost Firefoxa su ekstenzije i teme ...
Ekstenzije dodaju razne funkcionalnosti u browser (ja ih imam preko 50), dok su teme za izgled Firefoxa ...

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/

Da ti to najbolje pokažem ... evo ti screenshot mog Firefox dok sam pisao ovaj odgovor

Imam svega i svačega - od potrebnih za rad (web), FTP managera, vremenske prognoze do upravljanja media playerom preko Firefoxa i dodavanja smajlija na forum ... uostalom možeš vidit kolko ikona imam
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Capture-1.jpg (138.8 KB, 12 pogleda)
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: surfanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114