| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Preko kojeg programa surfate? u Tehnologija i Tehnika forumu; Firefox... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Starter | Re: Preko kojeg programa surfate? Evo da ne otvaram novu temu mislim da je ovo idealno mjesto za ovo pitanje:Ja kao početnik u ovim kompjuterskim vodama koristim IE jer je on bio već na kompu a gledajući po raznim forumima vidim da svi govore da je bolje neki drugi browser koristit.I tako sam odlućio provati Firefox ali prije nego što krenem da ga instaliram imam par pitanja u vezi toga. 1.zbog ćega je FF bolji od IE 2.Ovaj link koji je postavio član po imenu mature boy da li je to link koji mi treba ako hoću skinuti i instalirati FF: 3.Kad ga budem skidao treba li na što posebno obratiti pažnju i kad ga budem instalirao trebali li što posebno napravit na što obratit pažnju ili je to kao i svaka druga instalacija. 4.Kad ga instaliram treba li IE maknit s kompa.Da li oni smetaju jedan drugome. 5.Kad ga instaliram je li to isto kao i kod IE ono ikona na radnoj površini i kad oću na internet dva klika na tu ikonu i to je to. Eto to me zanima pa ako mi tko može pomoći znam da će nekima ova pitanja biti smiješna ali meni je sve ovo novo i ne bih zelio nešto zeznit. Znaći meni treba pomoć da instaliram FF pa ako mislite da još nešto osim ovih pitanja važno slobodno mi recite |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preko kojeg programa surfate? Downlodaj Firefox s interneta i upri install i sva će tvoja pitanja dobiti odgovore. A i bolje da na sva pitanja ne dobiješ odgovore jer će ti to s vremenom leći i bolje ćeš ih zapamtiti.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: Preko kojeg programa surfate? Citat:
1.FF je bolji po tome od IE jel je za poćetak mnogo sigurniji i nije tako upadljiv ko ovo smetlje od windowsa.Ja sam se nabral tolko virusa kadd sam imal IE da je to milina uz sve sntivirusne i sve moguće zaštite nema pomoći,od kad koristim FF mogu reć da ne koristim niti jedan antivirusni i da nemam niti jedan virus.Nadam se da ti je ovo za sad dobar razlog 2.Link za FF skinut ( nikakva reklama ) Firefox - Rediscover the Web 3.Prilikom instalacije slobodno stisni next na svim prozorima koji ti bude otvorijo 4.IE se nemože maknut sa kompa.Možeš ti njega izbrisat ali kad npr. pokreneš u msn-u meil otvara ga u IE iako si ga prethodno izbrisal.TAko da nemoraš brisat IE samo izabereš kad pokreneš FF da on bude glavni program za surfanje.To te bude pital odmah kad ga otvoriš. 5.Sve je isto ko na IE jedino je malo bolje sređen možeš si skinut teme i hrpu korisnih programčića za njega.Ko npr. za skidanje videa s YOUTUBE,i derugih mjesta gdje je to "zabranjeno",onda proggram da ti se reklame ne pojavljuju i hrpu toga. Nadam se da sam ti pomogao! Pozz svima!!!! ![]() | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter | Re: Preko kojeg programa surfate? Evo upravo sam ga sad instalirao i mogu reći da nije bio naki problem isto kao i skoro svi drugi programi kad ih ideš instalirati klikneš ono I agree i dalje pići next a ja se prepao da je to nešto komplicirano.Hvala članovima @Le froq i @1111 na savjetu.I imam jedno pitanje može li se staviti favoriti kao na IE.Znate na šta mislim ono kad vam lijevo budu napisane stranice koje vi često posjećujete. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: Preko kojeg programa surfate? Citat:
i onda to spremiš i onda imaš to spremljeno pod bookmarks. A ako hočeš to kaj si spremil samo preneseš doslovno red ispod navgacijskog reda ( tamo di upisuješ web adersu ) zove se toćnije bookmarks toolbar. I to je to | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Banned | Re: Preko kojeg programa surfate? Citat:
Bookmarks -> Organize Bookmarks (otvori se bookmark manager) -> File -> Import Velika prednost Firefoxa su ekstenzije i teme ... Ekstenzije dodaju razne funkcionalnosti u browser (ja ih imam preko 50), dok su teme za izgled Firefoxa ... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ Da ti to najbolje pokažem ... evo ti screenshot mog Firefox dok sam pisao ovaj odgovor Imam svega i svačega - od potrebnih za rad (web), FTP managera, vremenske prognoze do upravljanja media playerom preko Firefoxa i dodavanja smajlija na forum ... uostalom možeš vidit kolko ikona imam ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: surfanje |
« maxtv
|
Google Chrome »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.