| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Preko kojeg programa surfate? u Tehnologija i Tehnika forumu; to sa bookmarks sam skužio što treba hvala vam ali opet imam jedno pitanje:Sad kad idem nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter | Re: Preko kojeg programa surfate? to sa bookmarks sam skužio što treba hvala vam ali opet imam jedno pitanje:Sad kad idem nešto skinuti ne mogu birati gdje da stavim to što skidam već mi se to skine i bude na radnoj površini.Slike ne one budu u moje slike ali recimo provao sam titlove skinuti za jedan film i oni su otišli na radnu površinu.Samo ja to ne želim pošto imam mapu gdje skidam i stavljav titlove.Valjda ste skužili što hoću reći.Kad kliknem da saćuvam ne otvori mi se onaj mali prozorćić koji ima na vrhu padajući menij i gdje možeš birati gdje ćeš staviti to što skidaš već mi se odmah skine ovdje:Evo stavit ću sliku |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: Preko kojeg programa surfate? Ili ti je još lakše da stisneš Ctrl+J i onda ti se otvori prozor od downloada i na dnu tog prozora imaš All files dowloaded to i onda klikneš na tu ikonu kraj i izabereš si di da ti sprama sve kaj skidaš. Pozz |
| | |
![]() |
| Tagovi: surfanje |
« maxtv
|
Google Chrome »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.

REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise