Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Pretnje,napadi na drustvenim mrezama.Na koji nacin odgovoriti,sta uraditi?

Raspravljate o temi Pretnje,napadi na drustvenim mrezama.Na koji nacin odgovoriti,sta uraditi? u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Nedavno sam otvorio nalog na karike.com i posle stavljanja video klipa u profil (u pitanju je pesma od tram 11). ...

Starter Avatar od korisnika cybercm
    Datum registracije
    15-09-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Pretnje,napadi na drustvenim mrezama.Na koji nacin odgovoriti,sta uraditi?

Nedavno sam otvorio nalog na karike.com i posle stavljanja video klipa u profil (u pitanju je pesma od tram 11). Inbox mi je postao zatrpan pretecim porukama svakavog sadrzaja,uredno sam prijavio moderatorima sve i samo jedan mi je odgovorio "idi na smajli.hr tamo medju svoje". A imao sam i tu "cast" da mi se obrati nekakav samoprozvani general Karike.com :: info o korisniku :: stamisa i uputi reci da cemo svi mi dobiti svoje.Nista mi nije jasno devojke i zene su na tom sajtu dobrodosle ako su Hrvatice a muskarce proteruju. Cak im je jedna u top 10 najlepsih Karike.com :: info o korisniku :: SEJA72 . Unapred sam zahvalan svima koji mi daju savet.
    Trust, but Verify.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Re: Pretnje,napadi na drustvenim mrezama.Na koji nacin odgovoriti,sta uraditi?

Koja je svrha tog "sajta"? Sta ti dobivaš time sta stavljas video klip u svoj profil? Ima neka zarada na tom sajtu? Misliš li da ces zakaciti neku zensku na tom sajtu?

ogdovori: 1. nikakva
    2. ništa
    3. nema
    4. ne, svjesan sam da necu zakaciti nis

postvke>profil>obriši profil>DA>da li ste 100% sigurni?>DA

i riješena stvar
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Lajkaj nas na Facebooku