tako da gasiš wireless na tipku, a ne se disconectat. slijedeći put kad ga upališ, automatski će se spajat.
Raspravljate o temi problem sa internetom u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; neznam kako da na internetu wireless namjestim da se automatski poveže na internet čim upalim računalo.. znali možda neko kako ...
tako da gasiš wireless na tipku, a ne se disconectat. slijedeći put kad ga upališ, automatski će se spajat.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
a da ga uopce ne gasis?
ja ga uopče ne ugasim..samo ugasim komp i kad ga ponovo upalim moram tražit u ralinku mrežu i upisat lozinku svaki put
moras prvo označiti da ti spremi lozinku
slika2.jpg
i onda oznaciš ovo kao na ovoj slici
slika1.jpg
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
da..al ja nemam takav program u okjem se povezujem..nego u ralinku..
probaj u tom svom programu naći opciju use windows zero configuration pa će ti se spajati preko windowsovog programa i potkačiš da sprema lozinku
sve ti je to isto...i tu i tamo..kopaj malo po opcijama naci ces to da se automatski spaja...
i drugi put napisi odmah u prvom postu da imas Ralink jer nazalost tu nema vidovnjaka ili ti ga vidovitih ljudi! mozda i ima..neznam ako je Vidoviti Milan na forumu![]()
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
hvala ..
imam laptop toshiba L40 i preko njegovog wirelessa sam se na internet spajao sa siemens gigaset sx 763 ruterom. međutim zadnje spajanje mi je izbacio poruku limited or no conectivity i od tada nikako se ne mogu spojiti. preko kabla sve radi ali bežično neće pa neće. instalirao sam ponovno drivere i neznam što da radim. trebam stručnu pomoć. hvala unaprijed![]()