Instaliraj novi msn rucno odosno bez toga ''zelite li preuzeti novu verziju'' sranja
Skini setup i instaliraj taj novi normalnim putem pa ces zaobit cu gresku.
Raspravljate o temi problem sa msn! u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ovako imam problem sa msn.. dakle kad se hocu prijaviti automatski mi se pojavi poruka za preuzimanjem nove verzije msn ...
ok,a koja je to verzija ..mislim po broju..koristim xp windowsi a da li ima negdje drugdje za skinuti jer mi sa njihove stranice neda skinuti!
evo ja sam skinula sa neke druge stranice verziju 9 ,i direktno su mi izbrisali stari kako sam si instalirala 9 i sad je problem u tome sto mi neda da se prijavim!
e sad se ne mogu prijaviti,pise mi da je eror code 80040154.fakat ne kuzim...
ovo mozda pomogne. uglavno google i upises error taj i taj i izbaci ti razlog greske
http://msn-errors.blogspot.com/2006/...40111-and.html
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
hvala budem probala!
evo da ne otvaram novu temu pšto i ja imam jedan problem sa msn,neznam zašto neke kontakte nemogu pobrisat iz privatnosti,pobriso sam u mail boxu,pobriso sa popisa kontakata na msn,jedino mi ostali pod privatnost?
meni su nove verzije msn-a obično "srale" da nemam najnoviju verziju windowsa XP SP3...probaj update windowsa ak niš ne pomogne![]()
a kak mogu vratit staru verziju