Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Prodaja preko e-baya

Raspravljate o temi Prodaja preko e-baya u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav. Imam firmu koja se bavi proizvodnjom namještaja. Htio bih proizvode staviti na e-bay i prodavati ih. Dali mi netko ...

Starter
    Datum registracije
    27-02-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Prodaja preko e-baya

Pozdrav.
    Imam firmu koja se bavi proizvodnjom namještaja.
    Htio bih proizvode staviti na e-bay i prodavati ih.
    Dali mi netko detaljnije može objasniti proceduru,
    što treba sve napraviti, kako napraviti način plaćanja, prodavao bih na području Hrvatske, jel se trerba upisivati proizvodi na engleskom, neznam kako će potencijalni kupci prepoznati proizvod tj. naći?!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Re: Prodaja preko e-baya

Dok ne udemo u EU, zbog nasih zakona mozes zaboraviti na prodaju putem ebaya.

Problem je u paypalu, iliti sistemu koji omogucuje novcane transakcije. Naime, zasad NIJE moguce uplacivati novac na racune hrvatskih banaka. Dakle, novac ti nitko ne moze uplatiti nigdje, dok ti mozes sasvim normalno koristiti paypal za kupnju.

Inace ti je proces da moras najprije otvoriti paypal racun, koji ti mora biti vezan uz neki od racuna (pozeljno devizni ili ziro) te uz neku od kreditnih ili debitnih kartica. NE MOGU SE SVE KARTICE REGISTRIRATI NA PAYPAL!! Tako da se raspitaj o tome detaljno, znam iz vlastitog iskustva da primaju Visu Electron od Erste Banke. I ne primaju stare kartice bez CVC-a (troznamenkasti broj na poledini kartice).

Inace, naravno da bi trebao upisati opis proizvoda na engleskom jeziku, mislim cak i da to mora biti na engleskom. Ipak smo mi jos premali teritorij u mrezi ebaya, i svi korisnici traze pojmove na engleskom jeziku.
    Zadnji Uredio wonderwall : 01-03-10 u 09:27

Lajkaj nas na Facebooku