| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Program za izradu web stranica u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li je netko od vas koristio Microsoft Frontpage? I osim Dreamweavera, koji su dobri programi za izradu web stranica? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 697
![]() ![]() ![]() ![]() | Program za izradu web stranica Da li je netko od vas koristio Microsoft Frontpage? I osim Dreamweavera, koji su dobri programi za izradu web stranica? nista profesionalno, samo da naucim osnove.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Program za izradu web stranica ja napravila malu jednostavnu stranicu u frontpage-u, meni je on najjednostavniji i skuzila sam ga za kojih sat vremena ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za izradu web stranica Koristio jedino Namo Web Editor... Za ono što sam ja trebao i prejaka stvar- radi kao tekst editor (WYSIWYG) tako da uglavnom nema nikakvih problema za naučiti ga koristiti.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Program za izradu web stranica Web stranicu doslovno mozes napraviti sa bilo kojim programom. Word, Corel..... Osobno sam koristio NetObject Fusion 9 i mogu ti reci da i pocetnik u njemu radi bez nekog problema. Mislim pocetnik, kao sto sam ja. Dakle ako sam ja, koji poima nemam o pravljenju stranica, uspio sastaviti Web stranicu....onda mislim da to moze svako ko ima bar malo volje i neki sto jednostavniji program. Pozdrav |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 19
![]() | Re: Program za izradu web stranica koristi WORD
__________________ Blago onome ko nista ne ocekuje, taj se nikada nece razocarati!!!!! http://www.croportal.net/forum/image...642dbb72ef.gif |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za izradu web stranica Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter | Re: Program za izradu web stranica Ma, vidi...sad nesto razmisljam. Zasto ne koristis Joomlu? Besplatna je i kazu da nije neka nauka raditi sa njom. Ja je nisam isprobao samo zato sto nemam vremena ponovo raditi stranice u njoj , ali ljudi koji su je koristili kazu da je super. Imas cak i Hrvatsku verziju. Naj bitnije...Besplatna je i imas podrsku i objasnjenja za izradu stranice svugdje na netu. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: izradu, program, stranica, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.