Google is your best friend![]()
Raspravljate o temi Program za izradu web-stranica u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Koji je najbolji besplatni program za izradu web-stranica?...
Nothing to say
Google is your best friend![]()
meni Joomla
za windowse instaliras XAMP, i skines joomlu i gas
za Linuxe instaliraš LAMP i prebaciš Joomlu u "www" folder i instaliraš je i žeži
Wordpress i Drupal se mi ružni...ma da u Drupalu možeš napraviti neke stvari koje u Joomli nemožeš..npr.neovisnu homepage...tj.da na njoj nemaš odmah meni i npr.artikle..novosti i sl...nego da na njoj imaš: ULAZ ili ENTER, jezik: HRVATSKI, ENGLESKI.....
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
netrebam CMS pitam za program za Windowse
Nothing to say
onda se nauci se programirati u php-u ili javi!
I opet ništa niste čovjeku rekli
Dreamweaver cs3-cs4 za izradu HTML stranica, grafiku u Photoshopu CS3-CS4....a ako si pobornik za raditi stranice koje će raditi samo u IE onda si skinešt Expression Studio.
Sretno![]()
ok..sta si mu ti objasnio? treba ipak malo znanja za raditi u tome...sta bolji program to je potrebno više znanja..pobogu..nece program čitati njegove misli i izraditi stranicu..
covjek pita koji je najbolji program za izradu internet stranica..ako gledas tako dobar je i notepad..pod time da misliš da je lik neki programer,...
zato sam mu napisao Joomla...jer da je neki programer nebi sigurno pitao koji je najbolji program za izradu internet stranica!
Dionice - Analiza, savjeti i ocjene... Investa - Dionice
Analiza investicijskih fondova - kvalitete, isplativosti, rizičnosti, itd... Investa - Fondovi
Program za izradu web-stranica je po meni najbolji Dreamwiver a ako mislis da se bavis ASP.NET -om onda je to Visaul Studio.
-------------------------------------------------------
Ljubavne pjesme, ljubavni tekstovi, Ljubavne slike, animacije, horoskopski znakovi, besplatni filmovi, crtići download, mjesečni horoskop
Free online games & entertainment
My net center | real estate, property
Download video & music online
Adobe dreamweaver (ako si početnik)
Zend studio for eclipse - za napredne korisnike i web programere (ne podržava WYSIWYG, ali kada se korisnik prilagodi, možda će puno brže napraviti bilo šta nego s nekim WYSIWYG editorom kao što je Dreamweaver, pogotovo ako je riječ o stranici koja sadži PHP kod)