Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Rapidshare u Tehnologija i Tehnika forumu; Ajd ako neko ima neki premium account a da mu ne treba, nek ga objavi. Ili ako znate neki program ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-12-07, 17:35   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika GNR, ACDC...

Datum registracije: 15-12-07
Godina: 17
Poruka: 11
GNR, ACDC... se izdvaja iz mase
Rapidshare

Ajd ako neko ima neki premium account a da mu ne treba, nek ga objavi. Ili ako znate neki program ili nešto slično da zaobiđe čekanje na download (ne ono od 2 minute već ono preko sat vremena).
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 18:07   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,030
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat
Re: Rapidshare

pa o tome je već dosta pričano, jednostavno se diskonektiraš s neta, i ponovno konekt i čekaš samo 2 minute i tako nakon svakog fajla
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:01   #3 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika GNR, ACDC...

Datum registracije: 15-12-07
Godina: 17
Poruka: 11
GNR, ACDC... se izdvaja iz mase

Da, sve mi je to jasno. Ali imam adsl preko lan-a i jedino što mogu je onemogućiti lan mrežu i ponovno ju omogućiti - a to ne pomaže.
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 10:53   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,030
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

možeš i preko Lan-a, samo ako ti to dopušta onaj na čiji je komp priključen glavni modem
barem mislim, jer ja imam s burazom WLAN i on se može spajati na net i odspajati kako hoće, samo ako to ja ne onemogućim

Zadnji Uredio lotr0510 : 26-12-07 u 11:00.
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 21:49   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-09-06
Poruka: 38
sijuks se izdvaja iz mase

Samo preko America Online !!!
sijuks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:14   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-01-08
Godina: 23
Poruka: 8
mangup se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lotr0510 Pogledaj Poruke
pa o tome je već dosta pričano, jednostavno se diskonektiraš s neta, i ponovno konekt i čekaš samo 2 minute i tako nakon svakog fajla

je a kaj ak mi je spojeno preko firme i nemrem ga nikak diskonektat

ima ko kakvo rješenje?
mangup je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:16   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Princip koji ti ja mogu preporučiti je da nađeš neki način mjenjanja svog IP-a, poput Proxy servera, ali ovdje ne mogu biti odgovori koji uključuju programe ili sl. piratske izvedbe, jer pravila foruma to ne dopuštaju, pošto je rapidshare legalna firma, pa se zaobilaženje plaćanja usluge može tretirati kao krađa...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:21   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Princip koji ti ja mogu preporučiti je da nađeš neki način mjenjanja svog IP-a, poput Proxy servera, ali ovdje ne mogu biti odgovori koji uključuju programe ili sl. piratske izvedbe, jer pravila foruma to ne dopuštaju, pošto je rapidshare legalna firma, pa se zaobilaženje plaćanja usluge može tretirati kao krađa...
e aris... ja znam otprilike kak se to radi (nećemo o tome inače ovdje) ali me zanima dal to spajanje preko drugih proxija mijenja nešto u mojoj konekciji pa da mi t-koma ne naplati još i roaming
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:24   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
e aris... ja znam otprilike kak se to radi (nećemo o tome inače ovdje) ali me zanima dal to spajanje preko drugih proxija mijenja nešto u mojoj konekciji pa da mi t-koma ne naplati još i roaming
Ne naplaćuje ti ništa posebno, proxy samo znači da se spajaš na neki server kao što se spajaš na neku stranicu, pa dobivaš njegovu IP adresu (i podatci se preusmjeravaju na njega prije nego dođu tebi) umjesto svoje vlastite i to je potpuno legalno.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:36   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

aha super... znam da su proxiji inače legalni ali neki zloupotrebljavaju pa onda rade svašta...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103