| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Rapidshare u Tehnologija i Tehnika forumu; Ajd ako neko ima neki premium account a da mu ne treba, nek ga objavi. Ili ako znate neki program ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-12-07 Lokacija: Sl. Brod Godina: 17
Poruka: 11
![]() | Rapidshare Ajd ako neko ima neki premium account a da mu ne treba, nek ga objavi. Ili ako znate neki program ili nešto slično da zaobiđe čekanje na download (ne ono od 2 minute već ono preko sat vremena). ![]()
__________________ And when you're high you never Ever want to come down, YEAH! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-12-07 Lokacija: Sl. Brod Godina: 17
Poruka: 11
![]() | Re: Rapidshare Da, sve mi je to jasno. Ali imam adsl preko lan-a i jedino što mogu je onemogućiti lan mrežu i ponovno ju omogućiti - a to ne pomaže.
__________________ And when you're high you never Ever want to come down, YEAH! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare možeš i preko Lan-a, samo ako ti to dopušta onaj na čiji je komp priključen glavni modem barem mislim, jer ja imam s burazom WLAN i on se može spajati na net i odspajati kako hoće, samo ako to ja ne onemogućim Zadnji Uredio lotr0510 : 26-12-07 u 11:00. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare Princip koji ti ja mogu preporučiti je da nađeš neki način mjenjanja svog IP-a, poput Proxy servera, ali ovdje ne mogu biti odgovori koji uključuju programe ili sl. piratske izvedbe, jer pravila foruma to ne dopuštaju, pošto je rapidshare legalna firma, pa se zaobilaženje plaćanja usluge može tretirati kao krađa...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare Citat:
![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare Ne naplaćuje ti ništa posebno, proxy samo znači da se spajaš na neki server kao što se spajaš na neku stranicu, pa dobivaš njegovu IP adresu (i podatci se preusmjeravaju na njega prije nego dođu tebi) umjesto svoje vlastite i to je potpuno legalno.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rapidshare aha super... znam da su proxiji inače legalni ali neki zloupotrebljavaju pa onda rade svašta...
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.