| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi rapidshare u Tehnologija i Tehnika forumu; pozz moze mi neko ponovit kako da izbjegnem da nemoram cekat 45 min da mogu skidat dalje bilo je vec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-07 Godina: 17
Poruka: 7
![]() | rapidshare pozz moze mi neko ponovit kako da izbjegnem da nemoram cekat 45 min da mogu skidat dalje bilo je vec na forumu tu ali nemrem vise nac islo je nekak start- run onda nes se upise neznam dalje unaprijed hvala.pozz |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter | Re: rapidshare Citat:
![]() nju upisuješ ti manualno, ili ti je upiše dhcp, dakle ovo gore ne bi trebalo raditi jedini način je resetiranje rutera, iliti disconnect / connect ali mislim da premium account nije skup, ja sam se preporodio, nema čekanja, brzina je full kaoi free account, ali zgodna stvar je što možeš koristit download managere ![]() neznam, ali to je moja preporuka! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
Poruka: 271
![]() | Re: rapidshare bome premium je super,100kn i 3 mjseca peglaj,jedini bed je sta je limit 25gb u 5 dana al jbg i dalje se naskidas za tih 100kn a uz to i pomozes u odrzavanju njihovog servera! tak da ak ste vec toliko skrti izdvojiti 33kn mjesecno ili uopce ne skidate toliko da vam treba premium onda i dalje resetirajte modeme!
__________________ Gle mi imamo dovoljno novaca da možemo kupiti jedan otok u tihom oceanu i proglasiti ga Hrvatskom,ali je pitanje da li bi to bila Hrvatska.E nebi.Prema tome eto,tu smo gdje smo. |
| | |
![]() |
« max adsl zahtjev
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.