| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi rapidshare slika u Tehnologija i Tehnika forumu; mislim da ti je sada. Ali imaam ti program kopji ti se "refresh" svakih (koliko narihtaš) i javi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: rapidshare slika mislim da ti je sada. Ali imaam ti program kopji ti se "refresh" svakih (koliko narihtaš) i javi jer je počeo! Nije ništa za krađu, samo ti javi preko pp ču ti poslati ![]() btw, šaljem preko pp to, nije protuzakonito jer ne muljate, već javlja jer uključen "sretni sati"! Zadnji Uredio Inšpektor : 03-06-08 u 15:10. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 90
![]() | Re: rapidshare slika Citat:
al samo ne kužim neke stvari, ak je happy hour onda u tih sat vremena nebi trebalo bit limita za download, a meni ka skinem neš od 100 mb kaže da moram čekat 100 minuta da mogu drugi dio skidat
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: rapidshare slika Eto, svima ču staviti da me ne traže na pp napominjem, još jednom, da se ne krade od rapid-a, već je riječ o "dojavi" o "Sretnim satima". Mislim , ako sam prekršio pravila, bannajte me... RapidShare: 1-Click Webhosting ili RapidShare: 1-Click Webhosting PS: nisam sada pokušao na ovom novom dizajnu, jer obično izmeđđu 2 i 4 ja skidam u "Sretnim satima" ili nedjeljom tjekom cijelog dana... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-11-07
Poruka: 9
![]() | Re: rapidshare slika Pogledajte pod http://rapidshare.com/resellers.html pod Croatia. Imamo i mi sad zastupnika. stranica im i nije baš neka ali su ozbiljni i prihvatljive cijene, i brzi su. |
| | |
![]() |
« Free sms
|
Free Web hosting »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.