| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi sakrivanje ip-a u Tehnologija i Tehnika forumu; dali mozda neko zna neki dobar program za sakrivanje ip-a, naso sam jedan dobar ( anonymizer ) ali samo je trial ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: sakrivanje ip-a Imas hrpu freeware alata proguglaj malo (free ip hide). Al to ti je bespotrebno nemoj bit paranoidan nitko te ne prati !
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: sakrivanje ip-a evo jednog wanna be hacker sta ce ti to?? mislis nekog hackat ili? ima ih milion na netu..samo malo potrazi i downloadaj..pazi one free, puni su trojana. ko sta bsaric kaze kupi jednog barem znas da ce biti ok.. ako misliš da te niko nece moći skuziti ako mjenjas ip tu se vara..hehe ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: sakrivanje ip-a ma nije mene strah da me netko preti (nemaju pametnijeg posla nego mene pratit), ma ja sam namjestio sebi staticnu ip adresu radi torrenta pa citam da to nevalja radi privatnosti i blalalal. pa eto me zanimalo reda redi ali necu ga stavit jer sto vi govorite to je bezvezaria |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 192
![]() | Re: sakrivanje ip-a svašta ovdje čovjek nauči ![]()
__________________ Život kao igra(blog) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: sakrivanje ip-a torrent + otvoren port + statična ip adresa = puno malicioznog smeća Hakerima nisi zanimljiv nimalo. Osim ako ti se zainate pa preko tvog kompa budu provaljivali u sustave (no za to su male vjerojatnosti). Nadam se da koristiš dobar firewall....
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:19.

!