| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi site za prevođenje u Tehnologija i Tehnika forumu; Zna tko kakav dobar site gdje bi ja tutnuo neki tekst na engleskom pa da ga ovaj prevede na hrvatski? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | site za prevođenje Zna tko kakav dobar site gdje bi ja tutnuo neki tekst na engleskom pa da ga ovaj prevede na hrvatski? Nije nužno da baš bude 100% gramatički ispravan, ali i opet da ne dobijem bureke...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: site za prevođenje Ako nisi vec nasao, ja koristim ovaj. Nije bas "caroban", ali posluzi svrsi. Translation Experts - Spanish translation French translation German translation translate translator dictionary Pozdrav |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: site za prevođenje Probaj program Neurotran možda može kolko-tolko poslužit
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: site za prevođenje Citat: ![]() Postoji i rjecnik koji si mozes skinut na komp. ukucaj u Google > bosiljak doo < i klikni na "Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik - Bosiljak d.o.o." skini program i spikaj ingliš.
__________________ My name is Bago. Mickey Bago. ©jaiopetja | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 5
![]() | Re: site za prevođenje Pridružujem se ogijevom pitanju, naime meni treba dobar sajt za prijevod samo određenih riječi s Njemačkog na Hrvatski, znači većinu teksta znam 50% ali određene riječi predstavljaju mi problem probao sam na Translation Experts - Spanish translation French translation German translation translate translator dictionary ali nisam zadovoljan. Unaprijed hvala. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijevod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:53.