| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Skidanje sa Torrenta u Tehnologija i Tehnika forumu; Zasto mi je brzina downloada prosjecno 20 kB/s kad skidam torrent?Samo torrent mi je ukljucen.Za usporedbu, kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 460
![]() | Skidanje sa Torrenta Zasto mi je brzina downloada prosjecno 20 kB/s kad skidam torrent?Samo torrent mi je ukljucen.Za usporedbu, kad skidam sa neke stranice nesto recimo brzina je prosjecno 50 kB/s iako e i to rijetko u zadnje vrime... Jeli se to moze ikako pojacat, tj. ubrzat?Ima li neka caka? ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skidanje sa Torrenta ako imas ogranicen bandwith znaci ako mos skidat i uploadat beskonacno onda stavi desni klik na torrent koi ti se skidat bandwith allocation > high isto desni klik na torrent bandwith allocation > set download limit > unlimited bandwith allocation > set uload limit > od 3 do 10 namistaj vidi kako ti odgovara na options > speed guide stavi port "58909" i "enable encyptrion" al zapamti stari port i usporedi brzine gore connection type to namisti sam kakva ti je konekcija..testiraj na onaj site ili od oka ![]() uglavnom torrent terebas malo pomalo namista te pizdarije da vidis sta ti odgovara,a i ovisi do torrenta oce ti se dizat spustat brzina dl-a,ovisi koliko seed-ova i perr-ova ![]()
__________________ Harold: Dude, we're so high right now! Kumar: We're not low! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Skidanje sa Torrenta Citat:
E ovako, meni je bandwith allocation > set download limit > unlimited vec bia namisten i stavim 1000...i onda se otvori 15000 itd...do 60000 i svaki put kad stavim max. naglo se poveca brzina ali nakon par sekundi pet padne ![]() Ovo sa portom sa pokusa ali onda je bilo jos sporije pa sam vratia. Usput sta su ovi seedovi?
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skidanje sa Torrenta ![]() imas tu sve procitaj taj forum malo vjerovatno ces nac nesto kako poboljsat vezu ja sam isto ima problema sa dl-om bia mi je isto spor pa sam kopa po tom forumu i nasa neke stvari.. a imas i ovaj site di mos skinit TCP optimizer za optimiziranje veze,mozda ti poveca brzinu za par kb/s meni je pomoglo i podiglo recimo 20kb/s sa sajtova i oko 10kb/s kod torrenta ![]() prvo procitaj sve,kako i zasto pa onda idi radit... isto tako napravi system restore ili sejvaj reg fajlove da ti nebi zasralo komp ![]() pročitaj prvo pravila, imaš pm pa mu šalji
__________________ Harold: Dude, we're so high right now! Kumar: We're not low! Zadnji Uredio daidza : 06-04-08 u 22:35. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: Skidanje sa Torrenta Citat:
I samo da ti kazem da mi se maloprije brzina povecala na 160 kB/s na kratko i sad je oko 120 kB/s ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
Poruka: 271
![]() | Re: Skidanje sa Torrenta zasto mu nitko nije reka da brzina ovisi o broju seedera i leechera! sto vise seedera i sto manje leechera tebi ce brzina biti veca,to vrijedi i obrnuto,sto manje seedera i sto vise leechera tebi je brzina manja!
__________________ Gle mi imamo dovoljno novaca da možemo kupiti jedan otok u tihom oceanu i proglasiti ga Hrvatskom,ali je pitanje da li bi to bila Hrvatska.E nebi.Prema tome eto,tu smo gdje smo. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 24
Poruka: 74
![]() | Re: Skidanje sa Torrenta Još jedna stvar. Obavezno provjeri kolika je brzina uploada - ako ti je upload na maximumu i download brzina će pasti.
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
![]() |
| Tagovi: download, torrent |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.