| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi SKYPE u Tehnologija i Tehnika forumu; Dragi svi molim vas za pomoć. Imam skype i sve je super, no dečko mi je na duže otiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2
![]() | SKYPE Dragi svi molim vas za pomoć. Imam skype i sve je super, no dečko mi je na duže otišao u Njemačku i kako nema stalni pristup internetu uzela sam skype kredit kako bi ga mogla zvat na mobitel. On kaže da mu skida oko 7 kn sa računa prilikom poziva, u VIP-u kažu da oni to ne naplaćuju, na skypovim str.nisam uspjela ništa pronaći o tome. Imate li vi kakvih saznanja? Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SKYPE nisam skuzio ko mu naplacujem 7 kuna... VIP ili Skype no nije bitno...evo ti objasnjenje ispod ovo vrijedi za VIP i kako VIP naplacuje ako ga ti zoves a on je van hrvatske (u roamingu) onda mu sigurno VIP naplacuje (njegov racun za mobitel) jer njih (VIP) ne interesira od kud ti zoves nego gdje se on nalazi a on se nalazi u njemackoj. da je u HR onda mu ne bi naplacivali naravno. nekako sumnjam da bi VIP "oprostio" pozive sa skypa Citat:
a sada za skype odnosno skype credit SKYPE naplacuje pozive ovisno o zemlji koju zoves...znaci ako ti zoves njemacku iz kine cijena ce biti ista kao da je zoves iz hrvatske odnosno skype ce ti naplatiti istu cijenu Citat:
Germany € 0.017 € 0.020 (sa porezom) Germany - Mobile (Others) € 0.200 € 0.230 (sa porezom) Germany - Mobile Tmobil € 0.200 € 0.230 (sa porezom) Germany - Mobile Vodafone € 0.200 € 0.230 (sa porezom) znaci 20 tj. 23 centa skype naplacuje po minuti kad zoves njemacku sto iznosi oko 1.5kuna za minutu evo ti link sa svim cijenama sa skype stranice pa pogledaj cijene poziva ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter | Re: SKYPE Citat:
U Skype-u imaš opciju gdje ti je Njemačka fixna linija "besplatna" 10 000 minuta uz mjesečnu naknadu 3eura. Kod SMSDiscounta ti je poziv u Njemacku mobilnu mrežu 6ct/min, pa neka dečko uzme neku Njemačku prepaid karticu. Pozdrav | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.