| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Slikovni link u Tehnologija i Tehnika forumu; Neznam otkud da počnem... Naime, imam otvoren blog na blog.hr i sad želim postaviti nekake slike gore. Želim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Slikovni link Neznam otkud da počnem... Naime, imam otvoren blog na blog.hr i sad želim postaviti nekake slike gore. Želim da se na blogu vidi mala slikica, i kad se klikne na nju ona se otvori u drugom prozoru, povećana... I šta se dogodi, uplodam sliku na "imageshack", uzmem URL i potavim sliku tamo. >Na blogu se vidi ona mala slikica, ali kad se klikne na nju, blog.hr mi napiše obavjest da stranica ne postoji... Šta da radim, šta šta??? Zadnji Uredio visio : 16-05-08 u 10:09. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: Slikovni link stavi je na neki drugi hosting za slike...ima ih puno..malo progoglaj
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slikovni link najvjerojatnije nije stavio view image nego samo link sa svim onim imageshack stvarcicama sa strane...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Slikovni link imaš i u opcijama bloga, mislim da ti ponudi smanjiti sliku
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Slikovni link ma uploadaj na uploadcentar (upisi u gugl) i kad uploadas sliku uzmi thumbnail ako zelis da ti slika na blogu bude mala a kad ju otvoris originalna velicina znaci, ja mislim da je thumbnails, a ne thumbnails for forum, pošto je blog alat
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slikovni link ![]() Štanga, naime na stranici UploadCentar.com - besplatni upload slika sam upolodao sliku i stavio je na stranicu ali mi javlja eror... Kaže da stranica ne postoji, Riječ je o blog.hr... Zadnji Uredio visio : 19-05-08 u 12:01. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.