| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Smanjenje cijene T-com flat-a u Tehnologija i Tehnika forumu; kasno ... ja već prešla na metronet , vrlo sam zadovoljna i cijenom i uslugom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a Aj vi sad meni kao totalnom laiku nekaj objasnite...ja imam onu mjesečnu naknadu za promet od 1Gb za koji dajem 20 kn. Prosječno potrošim 3 Gb tako da svaki mjesec dam 60 kn. Oćete reći da za istu tu cijenu mogu imati 10 Gb (5 po starom)...il tu ima još nekaj kaj se naplaćuje...? Eto pa ko zna nek mi veli ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a odlično, 40 kn manje sad će vjerojatno svi preć na flat, jer ako se ikome prije nije isplatilo, sad mu se isplati , jer ako skupi 5 gb na pakete ista mu je cijena kao flat (osim ako se i cijena paketa nije promijenila ) al svejedno
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a ma flat se isplati uvjiek i svugdje....skines po 100-150 gigi mjesecno...ili potrosis....za male pare....nego...ja planiram isto na metronet prec kad dode jednom i odma copit flat, pa daj mi onda -misic- reci kolko placas sad...koji paket opce imas i kak si zadovoljna s vezom....cujem od ljudi da im zna pucat veza...i jel ima kod njih onog da moras platit pretplatu za fone?...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a Cijene flata u T scuma. 178 kn - 2 mbit/s 278 kn - 8 mbit/s 428 kn - 16 mbit/s H1 (telefon + ADSL) 154,00 kn 2 Mbps ADSL FLAT Dakle, razlika je u nekih 20-ak kuna, ali u cijenu H1 paketa usluga je uključena i pretplata za telefon koja je u T scuma min. 60 kn.
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
![]() |
« Steka dok igram
|
Katz forums »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

veselim se