Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Smanjenje cijene T-com flat-a u Tehnologija i Tehnika forumu; 10 GB je sasvim ok, sad trošim oko 6-7 i ovo mi je taman...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-03-08, 11:23   #21 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,254
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Smanjenje cijene T-com flat-a

10 GB je sasvim ok, sad trošim oko 6-7 i ovo mi je taman

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 14:07   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,081
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

to je u redu, ali kad malo bolje razmisliš, za još 40 kuna imaš flat
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 14:09   #23 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,254
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da, zbog kojeg bi vjerovatno trebao kupiti novi disk od cca 400-500 kn i hrpu dvd-a jer bi počeo skidati sve i svašta sa neta

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 15:06   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-10-07
Godina: 26
Poruka: 143
stipe_zd se izdvaja iz mase

je, to sam i ja mislija, al cinjenica da ti je sve uvik dostupno, bez ogranicenja, jednostavno vise ne zelis nista skidati osim onoga sto ti je trenutno potrebno...
stipe_zd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 16:04   #25 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 3,393
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

ipak su te cijene važeće i za ovaj mjesec, a ne od 1.4.
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 17:52   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,318
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

to budu ljudi vidli kad dobe racune na kraju mjeseca....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 19:09   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-07-07
Poruka: 163
denona100

jel mi neko moze reci koliko je dugo cekao za maxadsl paket
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 19:36   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,318
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ovisi....neki su dobili za nekolko dana...neki ni nakon godinu dana nisu dobili....najbolje ti je njih na szk nazvat i rec di si i pitat kolko bi im dugo trebalo da te spoje...pitanje parica takoder...ak nema slobodnih....uhhh....onda ne bas tak brzo...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:34   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
ma flat se isplati uvjiek i svugdje....skines po 100-150 gigi mjesecno...ili potrosis....za male pare....nego...ja planiram isto na metronet prec kad dode jednom i odma copit flat, pa daj mi onda -misic- reci kolko placas sad...koji paket opce imas i kak si zadovoljna s vezom....cujem od ljudi da im zna pucat veza...i jel ima kod njih onog da moras platit pretplatu za fone?...
na t-comu sam plaćala posebno telefon i adsl priključak a posebno internet, sad mi dolazi jedan račun na kojem je ispis i telefona i interneta jer sve ide preko jednog rutera koji izgleda ovako

radim sve kaj sam i prije ali račun mi je smanjen za skoro 30% , i na t-comu i na metronetu sam uzela ono nešto najjeftinije ( a kaj nemoj me pitati jer nemam pojma )
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 11:57   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 47
Manchi se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: denona100 Pogledaj Poruke
jel mi neko moze reci koliko je dugo cekao za maxadsl paket
ja sam čekala 5 dana
Manchi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108