| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Smanjenje cijene T-com flat-a u Tehnologija i Tehnika forumu; 10 GB je sasvim ok, sad trošim oko 6-7 i ovo mi je taman... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a 10 GB je sasvim ok, sad trošim oko 6-7 i ovo mi je taman
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a Da, zbog kojeg bi vjerovatno trebao kupiti novi disk od cca 400-500 kn i hrpu dvd-a jer bi počeo skidati sve i svašta sa neta ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-10-07 Lokacija: Zadar Godina: 26
Poruka: 143
![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a je, to sam i ja mislija, al cinjenica da ti je sve uvik dostupno, bez ogranicenja, jednostavno vise ne zelis nista skidati osim onoga sto ti je trenutno potrebno... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a to budu ljudi vidli kad dobe racune na kraju mjeseca....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a ovisi....neki su dobili za nekolko dana...neki ni nakon godinu dana nisu dobili....najbolje ti je njih na szk nazvat i rec di si i pitat kolko bi im dugo trebalo da te spoje...pitanje parica takoder...ak nema slobodnih....uhhh....onda ne bas tak brzo...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a Citat:
![]() radim sve kaj sam i prije ali račun mi je smanjen za skoro 30% , i na t-comu i na metronetu sam uzela ono nešto najjeftinije ( a kaj nemoj me pitati jer nemam pojma )
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
![]() |
« Steka dok igram
|
Katz forums »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

)