| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Smanjenje cijene T-com flat-a u Tehnologija i Tehnika forumu; jao sad kad krenu svi uzimat flat + brzine 8-16 + maxtv pa krene raspad sistema koji je i ovako nategnut ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-06
Poruka: 25
![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a jao sad kad krenu svi uzimat flat + brzine 8-16 + maxtv pa krene raspad sistema koji je i ovako nategnut na prelošoj infrastrukturi ![]()
__________________ Well, I've got news for you pal, you ain't leadin' but two things: Jack and shit... and Jack left town. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a ajd barem jedna dobra vijest....vec sam prije planirao preci na flat jer sada imam paket od 5GB a radim promet i do 15GB pa bi mi ovo sjelo kao budali samarcina ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a ja sam čekao 3 tjedna+ tjedan dana tako da cijeli idući mjesec imam flat rate a ne samo tih tjedan dana.. nego ako mi ko može reći kako da promjenim paket jer piše mi da zbog ugovorne obaveze ne mogu promjeniti paket on-line.. što ih moram nazvati ili doći u t-centar? piše mi 5gb super umjesto 10 a htio bih na flat ![]() |
| | |
![]() |
« Steka dok igram
|
Katz forums »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.

a htio bih na flat