| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Smanjenje cijene T-com flat-a u Tehnologija i Tehnika forumu; E to bi nam svima dobro došlo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 176
![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 61
![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a ja imam 1gb htjeo bi se prebacit na 10gb.E sad jel se plaća sam 138 kuna ili jos ima kojih troskova?
__________________ Excalibur Sword of the kings Take me on your wings Back where I belong Excalibur |
| | |
| | #48 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a ako hoćeš samo paket promijeniti (ista brzina ali umjesto 1 ideš na 10GB) onda plaćaš samo 59 kuna ako se ne varam... to možeš i preko neta promijeniti (odeš na stranicu gdje je tvoj korisnički račun) mislim da nema drugih troškova
__________________ petak |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a Nema nikakvih drugih troskova. Jednostavno se prebacis ka svojim korisnickim stranicama i pocevsi od 1. slijedeci mjesec startas sa novim paketom koji si odabrao. Simple as that ![]()
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smanjenje cijene T-com flat-a Citat:
Ako se sa paketa start prebaciš na super 10Gb plaćat ćeš mjesečno 138 kn...u tu cijenu ti ulazi onih 59 kn pretplate (u kojoj je uključen paket od 10 Gb prometa...) te 79 kn za navedenu brzinu od 2 Mb...ukupno 138 kn... Ja sam se isto prebacio danas jer sam mjesečno trošio oko 3 gb (3 * 20 kn = 60 kn + 79 kn za brzinu...ispadalo mi 139 kn , a sada ću za istu cijenu imati 10 gb na raspolaganju...) Da, plaćaš 59 kn umjesto 20 za prometni paket, ali u cijenu ulazi i naknada za brzinu koja je 79 kn...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
![]() |
« Steka dok igram
|
Katz forums »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.