| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Sta radite dok ste na internetu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me sta radite dok ste na internetu osim sto ste na forumu? Meni je vec dosadio,neznam vise sta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07 Lokacija: Slavonac Godina: 21
Poruka: 48
![]() | Zanima me sta radite dok ste na internetu osim sto ste na forumu? Meni je vec dosadio,neznam vise sta bi upisivao u google,koje bi stranice posiječivao,a i pun k.... mi je i youtube-a i .
__________________ Jel ima tko kakvu ideju? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sta radite dok ste na internetu? prije sam visila na iskon chatu stalno sad odem tu i tamo da mi ne izbrisu nick i pass citam newsgrupe, u zadnje vrijeme sam stalno na facebook-u, msn-u, pogledam sto ima na net.hr iii onda odguglam do sasvim 10-tih stvari ma uvijek se nadje nesto.. stripovi, auti, decki, igrice, filmici... blablabla..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta radite dok ste na internetu? net i index, nekad jutarnji, jubitu, fantasy nogaci, i naravno croportal... inace imam isti problem i meni je sve dopizdilo, ocu ubijat vrijeme na poslu, a vec mi je sveg dosta..
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta radite dok ste na internetu? Uvijek isti ritual svaki dan: statcounter, provjerim mail, motori.hr, plavi oglasnik, neki strani forumi o kamionima, 24sata.hr, croportal. I meni je več pun qurac svega - neznam šta bi gledao. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sta radite dok ste na internetu? forum, tražim sise zverlam bzvz, kaj mi padne na pametedit: pričam s daidzom, da se ne uvrijedi kaj ga nisam spomenula ![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same Zadnji Uredio mimy : 05-12-07 u 22:30. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dosada, internet, radite, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

.

sad odem tu i tamo da mi ne izbrisu nick i pass
ma uvijek se nadje nesto.. stripovi, auti, decki, igrice, filmici... blablabla..
pametni znaju 
29 49.....

zverlam bzvz, kaj mi padne na pamet