Nazovi si providera. On ti može dodijeliti statičnu ip adresu. Ali mislim da ti to naplačuje. Napiši na forumu što su ti rekli...
Raspravljate o temi Staticna IP adresa u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Znan da za staticnu adresu triban platit ali me samo zanima jel moguce da nađem neki program koji cemi omogucit ...
Nazovi si providera. On ti može dodijeliti statičnu ip adresu. Ali mislim da ti to naplačuje. Napiši na forumu što su ti rekli...
a jebote... kaj da ti se sad ponudi ko odgovor..?? da moguche je??
moguce je to to napraviti.
samo da preanaliziramo stavr
znaci ti si na routeru stavio IP adresu svog kompjutera i sad bi trebalo za tu adresu reci routeru da ti ju ne mjenja. to je moguce jer ruteru je prioriteno da mjenja Ip adresu kojom se spajas na internet a ne IP adresu tvog stroja..u postavkama routera bis morao imati opciju DHCP server, i tamo bis morao namjestiti da tvom kompjuteru daje uvijek istu adresu ponecem sta se zove MAC adresa. MAC adresa ti je neki jedinstven broj koji ima svaka mrezna kartica, bila ethernet ili wirelles. i onda tamo vidis tu MAC adresu i kazes DHCP-u da toj MAC adresi uvijek daje istu IP adresu..uzmi manual routera da vidis kako se to tocno radi ako neznas..sigurno tamo pise malo vise o tome.
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
?? to je static ip izmedju routera i kompa
PortForward.com - Free Help Setting up Your Router or Firewall
doda19..mal si progooglaj o dyndns
Vuxs sad gledam ovaj link sta si postao i cini mi se da na kraju dolazimo ipak na moje.
ako on ima cod4 na njegovom lokal serveru onda mora dodjeliti IPadresu stroja koja se nece mjenjati jer inace ako se promjeni nemoze se vise online spojiti na svoj localhost..po meni
Zadnji Uredio Nowhereman : 04-09-09 u 13:54
http://www.no-ip.com/
pogledaj na ovoj stranici, imaju i detaljan opis kako to postavit
Create a FREE hostname to point to your dynamic IP