| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi što mislite o ovoj domeni... u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav ekipa! Imam u planu jedan web projekt, i upravo krećem u realizaciju, naravno jedna od bitnih stavki je odabir ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Godina: 25
Poruka: 5
![]() | što mislite o ovoj domeni... Pozdrav ekipa! Imam u planu jedan web projekt, i upravo krećem u realizaciju, naravno jedna od bitnih stavki je odabir imena domene... E tu sad vas trebam... Imam priliku kupiti (nikakvi troškovi, pa mogu reći i dobiti) domenu broj1.net, to ime se u potpunost uklapa u moju viziju cijelog projekta, pa vas molim za vaše mišljenje o zvučnosti imena, da li vam se čini zanimljivo i kakve su vaše kritike po pitanju samog imena...??? Da pojasnim, radi se o community portalu... Moje mišljenje je da je to ime zanimljivo. Zato jer je lako pamtljivo, sam naziv je ok - broj 1, te je vizualno uočljivo i pamtljivo, općenito je, tako da se projekt može razvijati u bilo kojem smjeru jer ga ime ne veže za ništa... Da čujem vaše mišljenje... Mala napomena, zanima me samo što mislite o imenu, projekt je u ovom postu definitivno sporedna stvar. Pozdrav!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: što mislite o ovoj domeni... Drago mi je da djelimo mišljenje...!!! Logo sam već napravio, onako za probu... imam filing da mi je logo najslabija karika pa ako imaš kakav prijedlog... bio bi ti zahvalan... (btw, znam da se od zahvalnosti ne živi) ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o ovoj domeni... nisam neki stručnjak ali možeš staviti taj probni ovdje pa ću ti reći što mislim. a onako amaterski, ja bih da brojka dominira. recimo da je u pozadini ali da se ističe u odnosu na slova.. tako nešto. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: što mislite o ovoj domeni... Drago mi je da je prvo mišljenje odmah i pozitivno! Meni se, iskreno, također sviđa logo i najrađe ga ne bi mijenjao, ali ipak želim čuti još mišljenja, ne samo o izgledu logotipa već i o imenu... Ajmo ljudi, pliz, vaše mišljenje... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite o ovoj domeni... I ime i logo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: broj1net |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.