Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi što mislite o ovoj domeni... u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav ekipa! Imam u planu jedan web projekt, i upravo krećem u realizaciju, naravno jedna od bitnih stavki je odabir ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-12-07, 20:54   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 25
Poruka: 5
gorenemoze se izdvaja iz mase
što mislite o ovoj domeni...

Pozdrav ekipa!

Imam u planu jedan web projekt, i upravo krećem u realizaciju, naravno jedna od bitnih stavki je odabir imena domene...

E tu sad vas trebam... Imam priliku kupiti (nikakvi troškovi, pa mogu reći i dobiti) domenu broj1.net, to ime se u potpunost uklapa u moju viziju cijelog projekta, pa vas molim za vaše mišljenje o zvučnosti imena, da li vam se čini zanimljivo i kakve su vaše kritike po pitanju samog imena...???

Da pojasnim, radi se o community portalu...

Moje mišljenje je da je to ime zanimljivo. Zato jer je lako pamtljivo, sam naziv je ok - broj 1, te je vizualno uočljivo i pamtljivo, općenito je, tako da se projekt može razvijati u bilo kojem smjeru jer ga ime ne veže za ništa...

Da čujem vaše mišljenje... Mala napomena, zanima me samo što mislite o imenu, projekt je u ovom postu definitivno sporedna stvar.

Pozdrav!!!
gorenemoze je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 21:01   #2 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 5,461
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima
Re: što mislite o ovoj domeni...

meni ime dobro zvuči. dalo bi se i dobar logotip kreirati.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 21:07   #3 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
meni ime dobro zvuči. dalo bi se i dobar logotip kreirati.
Drago mi je da djelimo mišljenje...!!!

Logo sam već napravio, onako za probu... imam filing da mi je logo najslabija karika pa ako imaš kakav prijedlog... bio bi ti zahvalan... (btw, znam da se od zahvalnosti ne živi)

gorenemoze je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 21:12   #4 (permalink)
absolute beginner

ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

nisam neki stručnjak ali možeš staviti taj probni ovdje pa ću ti reći što mislim.

a onako amaterski, ja bih da brojka dominira. recimo da je u pozadini ali da se ističe u odnosu na slova.. tako nešto.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 21:18   #5 (permalink)
Starter

Evo ga...

gorenemoze je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 21:39   #6 (permalink)
absolute beginner

odlično! meni se baš sviđa. ne bih ništa mijenjao.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 21:55   #7 (permalink)
Starter

Drago mi je da je prvo mišljenje odmah i pozitivno! Meni se, iskreno, također sviđa logo i najrađe ga ne bi mijenjao, ali ipak želim čuti još mišljenja, ne samo o izgledu logotipa već i o imenu...

Ajmo ljudi, pliz, vaše mišljenje...
gorenemoze je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 03:23   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

I ime i logo
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 13:46   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 610
omahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz mase

Svidja mi se ime
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 13:15   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-11-07
Poruka: 30
EXXX se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: gorenemoze Pogledaj Poruke
Evo ga...

možda da ograničiš na 2 boje i promjeniš font?

rima mi se sviđa .-)

nego... nije još online.....
EXXX je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: broj1net

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103