| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-com u Tehnologija i Tehnika forumu; Sva pitanja vezana za T-com usluge i probleme ostavite ovdje...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 460
![]() | Re: T-com Jedno pitanje koje sam vec postavia ali niko nije odgovoria, jer mozda niko nije vidia. Ima li T-com u planu povecavati pakete, npr. 1 GB na 3 GB, to mi je reka jedan covik da ce to bit, ali nen zna kada, pa sam zva T-com i oni su mi rekli da cu bit obavjesten (kada 2016?). Zna li iko ima li tu istine i ako ima kad bi tribalo to doc?
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: T-com nema dizanja onog paketa od 1gb na 3...nemaju interesa za to...ak oces vise uzmi onaj od 10...il za te novce (i manje) kolko bi dal za paket od 10 gb trosi preko ovog od 1gb...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 24
Poruka: 12
![]() | Citat:
Sto se tice povečanja 1GB prometa na više i nema nekog smisla pošto je to namjenjeno korisnicima koji ne koriste internet u svrhu neprestanog downloada.... ![]() Pritužbu na 0800 9393 i sve se riješava Zadnji Uredio daidza : 20-03-08 u 17:55. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: T-com Citat:
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: T-com A koji si ti element da znaš sve, ako se smije znat? Jel može pitanje i za T-mobile, nešta me zanima? ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-com da...sad će biti 179kn umjesto 220kn...nije loše ali ipak to treba još malo dolje ![]() a ionako postoji 0800 9000...za sva pitanja i probleme
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 20-03-08 u 19:02. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: T-com Citat:
Ma sve je to dobro al kad mi kaze svi su agenti zauzeti dodje mi da razbijen telefon ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
![]() |
« Facebook.com
|
wikipedija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.