| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-com u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Splitskadica Ok hvala! Ma sve je to dobro al kad mi kaze svi su agenti zauzeti dodje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-com Citat:
al ovaj broj sam napisao ovome što je otvorio temu...jer lakše mi je nazvat i čekat 10-15 minuta nego njega dočekat da dođe na forum i napiše nešto... a i bolje i pouzdanije je pričat sa ovima iz službe za korisnike
__________________ ...there is no innocence - only degrees of guilt.... | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 576
![]() | Re: T-com Citat:
![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 24
Poruka: 13
![]() | Citat:
Nije moja domena pa u tom slučaju ne mogu pomoći.. ![]() ![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 21-03-08 u 12:25. | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 576
![]() | Re: T-com Citat: Samo mi reci ovo, koliko cu placat ako se pribacim na 2 paket od 10 gb, ali ukljuci pdv i te seme, i uzmi da necu prilazit tih 10 gb, nista vise me ne zanima ![]() ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-com Koja je dokumentacija potreba za prebaciti telefonski broj i pripadajuci ADSL sa jedne lokacije na drugu?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() | Citat:
Placat ces 138 kn/mj sa PDV-om za drugi paket,znaci sa prometom do 10GB mjesecno..... ![]() Zadnji Uredio HelpDesk : 22-03-08 u 14:43. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() | Citat:
.....naravno ako govorimo privatnom korisniku..... ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-com Je, ali ne zelim ja prenijeti gdje ce mi dolaziti racun nego i prenijeti tel. broj.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.