| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi t-com bezicni internet u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me misljenja za ove ljude kaj imaju bezicni t-com intrenet.imam jedno pitanje kada vise ne zelim biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | t-com bezicni internet zanima me misljenja za ove ljude kaj imaju bezicni t-com intrenet.imam jedno pitanje kada vise ne zelim biti na internetu jer moram otici na disable ili samo iskljucit kompjuter. ![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: t-com bezicni internet samo usključiš komp i to je to nikakav modem on ostaje ukjlučen
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: t-com bezicni internet NE
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: t-com bezicni internet LOL, pa nije ti to dial up. WLAN router je stalno ukljucen, a veza routera i kompa (dakle onaj mali kompjuter dole u kutu ) se prekida prilikom gašenja kompa. Moj D-Linkov wlan router cak ni nema on/off button. Ukljucen je dok ga ne istekam iz struje.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: t-com bezicni internet pa sad...OK je i router isključiti iz struje ako misliš da nemaš dobro žastičenu mrežu ![]() jer ako ne isključić a nisi baš zaštitila mrežu onda če susjedi surfati preko tebe a to može biti bolno za đžep oko 15 u mjesecu ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: t-com bezicni internet Citat:
![]() Ali opet ima nas... ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

) se prekida prilikom gašenja kompa.