| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-com i one "stimulacije" u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Dajrakije Eh, nisam znao kud da svrstam ovu temu pa nekak mi se ovo cinilo prikladno, sorry ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-com i one "stimulacije" Citat:
Ja sam prije tjedan dana uzeo maxTV i ponudili su mi da mi daju besplatno reciver ili da ga na kraju probnog roka platim 300 kn i besplatno dobijem digitalac u vrijednosti od 1000 kn. Sad ne znam dal ti pomaže šta ta kombinacija , al reko da ti napišem svejedno. Ja sam se odlučio na kombinaciju 3 mjeseca za jednu kunu, dobio sam novi wlan za kunu , a reciver ću platit 50 kn na kraju probnog perioda jer sam se odrekao digitalca (već imam jedan)... Mislim da nikako drugačije ne možeš jer već imaš ADSL tak da ga nemreš dobit za priključak.
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 19
Poruka: 37
![]() | Re: T-com i one "stimulacije" Da, to me baš muči jer sigurno neće htjet dat digitalca za samo produživanje ugovora, zvučnike tak i tak imam te iste pa kaj bom s drugima, a ipak ocu neku korist zvleči ![]() A max tv...neznam, bolje da ni ne sprobavam to kak mi se cini ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,105
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-com i one "stimulacije" Ovako... Bio sam danas u T-com centru i malo se raspitivao oko fotića za 1kn... Rekli su da je ta akcija samo za NOVE korisnike. To nije za 'stare' korisnike koji bi htjeli produžiti ugovor...Kao da su razmišljali jedno vrijeme da fotić bude i za stare korisnike kojima je ugovor istekao pa bi ga produžili, ali je 'akcija ograničena samo na nove korisnike' |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: T-com i one "stimulacije" pa fino odjaviš adsl, i nakon toga postaješ novi korisnik koji ga želi uvesti i dobiješ fotić
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:22.

, a zvucnike ove vec imam tak da....