| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Jer moze ko stavit link na t-comov stranice jer ja jos uvijek nisam uvjeren... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #96 (permalink) |
| Veteran | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 ![]() Your current bandwidth reading is: 75.60kbps Pa jel moguća ovakva "brzina" prek adsl-a (1.0 Mbps)??? A ja se još čudim zašto mi je net tako spor ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
![]()
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Your current bandwidth reading is: 26.64 Mbps which means you can download at 3.33 MB/sec. from our servers. meni ovo zvuči kao malo previše za 2Mbit/s
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.

meni ovo zvuči kao malo previše za 2Mbit/s