| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; ja na optimi od sljedećeg mjeseca, jebeš sux adsl... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Administrator | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 ![]() zakaj meni neće prikazati, piše mi 1500 kb/s koliko je to? izgubio sam se kaj ne bi trebalo ako mi je povećano na 8mb/s biti 800 kb/s download
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 04-10-07 u 22:59. |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat: ![]()
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 90
![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 pa koji se kurac sad događa? prvi dan kad su mi digli brzinu sve bilo u redu, skidalo po 215 kb/s, super otvaralo stranice, a sad skoro pa kao da sam na carnetu!!! dal još itko ima tih problema, jao kako bi ih odjebo rado,pa šta su sve u stanju činit pa to nema nigdje |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 t-scum, sta se cudite. mislim da jos nikom nisu u rijeci dignuli...
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"