| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; na jednom forumu sam procitao da ce tcom uskoro poceti zamjenjivati modeme jer su ocito presli na adsl2 i izgleda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 na jednom forumu sam procitao da ce tcom uskoro poceti zamjenjivati modeme jer su ocito presli na adsl2 i izgleda da su samo onima ciji modemi podrzavaju adsl2 povećali brzinu, a kad ce pocet neznam glavno da se lopovi hvale kako su digli brzinu...
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 jebem (rekli su mi jucer da smijem to napisati) ti t-com i njihovih 2mbita i kasdu..kuish..nemrem prek 1.5..pa ja sam u velegradu vrbovcu..ali ne..nejde prek 1.5..skidanje rapid i to cca 200..nechega..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 modem imam siemens koji sam dobio od tcoma a router d-link 604
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Starter | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 ma ovakve krađe nema nigdi nego samo ko nas, e da mi je barem optima dostupna preša bi istog trena na nju, jer ovo nema smisla više. frend mi prekučer baš adsl nabavi i kao novi korisnici imaju 16 mbit brzinu do 28.10, ali ne naravno on ima 1mbit a trebao bi barem 2 imat. jadni oni njihove centrale koje nemogu ni izdržati opterećenje pa idu koliko su jadni povećavat brzinu na osnovu ničega, tako da drugima koji plaćaju svaki misec smanje i ono malo što imaju. jer naravno što njih brige ka moru iskoristiti i ovo još malo korisnika koliko imaju. jad i bijeda , ......... |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.