| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Kad tak postaviš istina, ali npr. CP-ove stranice ćeš brže otvarat , šalu na stranu, nisu torrenti jedini način ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Ak imaš RS acc bilo bi stvarno glupo da nemaš i flat... ma kažem vam ja... u praksi, većini "surfera" ne donosi ništa, vi sa flatom možete biti i više nego zadovoljni... al bi bilo lijepo da povećavaju brzine i pakete istovremeno, da bi svi bili zadovoljniji, iako mi je jasno da najvjernije korisnike treba nagraditi... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Ma morao sam zbog jebenog T-coma staviti statički IP, neće mi raditi sa automatskim dodjeljivanjem... ne znam kakje to moguće...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
| |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Ma dobro, to je druga priča... ionako nitko ko ne uzima flat ne bi uzeo veću brzinu od najmanje... ili se ja varam, možda stvarno ima ljudi kojima nešto znači što će dva filma mjesečno brže skinuti... ja to gledam iz svoje perspektive, al ne vjerujem da bi netko za to davao veće novce...
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
Ja sam si baš razmišljao dosta dugo, ono stara je pristala na na 5 GB, a stari isto tako oće skidat si programe (AutoCad, Solidworks itd.), pa sam si uzeo flat kad su snizili bili cijenu, ono 80 kuna je razlike, stara plača 5 gb, a ja 40, i stari 40 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.

, šalu na stranu, nisu torrenti jedini način downloadanja, preko rapida možeš isti film skinuti punom brzinom