Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Kad tak postaviš istina, ali npr. CP-ove stranice ćeš brže otvarat , šalu na stranu, nisu torrenti jedini način ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-07, 23:00   #11 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: T-Com povečanje brzina 1.10

Kad tak postaviš istina, ali npr. CP-ove stranice ćeš brže otvarat , šalu na stranu, nisu torrenti jedini način downloadanja, preko rapida možeš isti film skinuti punom brzinom
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:06   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Pa da ja samo RS koristim,jer imam par premium accounta. (A i trebat će mi sada zbog jbn limita od 25gb u 5 dana)
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:16   #13 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ak imaš RS acc bilo bi stvarno glupo da nemaš i flat... ma kažem vam ja... u praksi, većini "surfera" ne donosi ništa, vi sa flatom možete biti i više nego zadovoljni... al bi bilo lijepo da povećavaju brzine i pakete istovremeno, da bi svi bili zadovoljniji, iako mi je jasno da najvjernije korisnike treba nagraditi...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:17   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,570
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

omg, netko na tom forumu ima jacka bauera na avataru
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:17   #15 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Blago tebi, ja i dalje svoj router na on/off switch rabim za RS
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:19   #16 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Blago tebi, ja i dalje svoj router na on/off switch rabim za RS
Ma morao sam zbog jebenog T-coma staviti statički IP, neće mi raditi sa automatskim dodjeljivanjem... ne znam kakje to moguće...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:19   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ak imaš RS acc bilo bi stvarno glupo da nemaš i flat... ma kažem vam ja... u praksi, većini "surfera" ne donosi ništa, vi sa flatom možete biti i više nego zadovoljni... al bi bilo lijepo da povećavaju brzine i pakete istovremeno, da bi svi bili zadovoljniji, iako mi je jasno da najvjernije korisnike treba nagraditi...
Bilo bi lijepo kad bi idioti ukinuli te glupe pakete,i neka si ljudi biraju brzine koje žele.
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:21   #18 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Bilo bi lijepo kad bi idioti ukinuli te glupe pakete,i neka si ljudi biraju brzine koje žele.
Ma dobro, to je druga priča... ionako nitko ko ne uzima flat ne bi uzeo veću brzinu od najmanje... ili se ja varam, možda stvarno ima ljudi kojima nešto znači što će dva filma mjesečno brže skinuti... ja to gledam iz svoje perspektive, al ne vjerujem da bi netko za to davao veće novce...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:25   #19 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
A gle, tih "paketa" ima samo kod nas i nerazvijenim zemljama ili polurazvijenim, jer u razvijenim kad kažeš da imaš ADSL podrazumjeva se da imaš flat, samo je pitanje koja brzina.

Ja sam si baš razmišljao dosta dugo, ono stara je pristala na na 5 GB, a stari isto tako oće skidat si programe (AutoCad, Solidworks itd.), pa sam si uzeo flat kad su snizili bili cijenu, ono 80 kuna je razlike, stara plača 5 gb, a ja 40, i stari 40
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 23:33   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase

meni ovo povecanje ne znaci nista. bija bi 10 puta sritniji da su povecali pakete za duplo. brzinu mi cak mogu i smanjit kad neman flat
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adsl, brzine, t com

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114