| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Konačno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Veteran | Re: T-Com povečanje brzina 1.10
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #213 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 pa ping ti i treba biti mali
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #215 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Jebem im ***** da im jebem u ***** koja su to djubrad gadna smrdljiva..dao bog da pocrkali... T-Com Hrvatska » MAXadsl kaj je gamad napisala do kad vrijedi akcija... Citat:
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. | |
| | |
| | #219 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
Od kud ti to da je zavrsila 31.12. ? meni je zena iz t-coma rekla da postoji mogucnost da ne dobijem zvucnike, al sam ih ipak dobio. to mi je rekla 02.01. - znaci akcija je jos trajala.
__________________ My name is Bago. Mickey Bago. ©jaiopetja | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.