| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Jučer ujutro predao zahtjev da mi povećaju brzinu na 8 i već danas... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #222 (permalink) | |
| Starter | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
Tak sam i ja izašao sa njima,prijevara,opet je pograbila jedna te ista gamad(rodbina prijatelji od t-komovaca,fuuuj
__________________ ---------stipe777--------- | |
| | |
| | #223 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 meni net već mjesec i pol dana izbacuje samo dsl link odjednom počne lampica(na ruteru) žmigati i izbaci mi net i tako već mjesec i pol,zvao sam ih već 5 puta i ništa...koja govna ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 krecem s dial up-a na ADSL, paket od 10 GB zaželite mi sreću P.S. možda se čini kasno, ali lako vama u ZG mi na otocima imamo T-com dobro je i to
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

--->