| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Ma dobro, to je druga priča... ionako nitko ko ne uzima flat ne bi uzeo veću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Nek rade kaj oće tak mi je svejedno.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #24 (permalink) | |||
| Banned | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
![]() Citat:
Citat:
_____________________________________________________________ A sad nekaj kaj mene PUNO više zanima .... koja bu brzina UPLOADA? Meni je to čak i puno važnije .... trenutnih 4 mbita koje imam je čisto OK za download, ali mi je spor upload na ovih 640 kbita .... ja bi rađe da dobijem dupli upload nego da mi dižu download .... hehe ... ko se kuži u torrente bit će mu jasno zakaj ![]() | |||
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Banned | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Moral bum vidit kaj Optima namjerava .... bilo bi lijepo imat nekih 10 dole / 1.5 gore ... to bi mi bio sweet spot za brzinu, flat ionako imam ... EDIT :: Citat:
Zadnji Uredio silence : 12-09-07 u 09:14. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 slažem se S Arisom, možda čak da su ostavili brzinu a pakete povećali... ili ukinuli. I zanima me koliko će dignut upload (bitan za on-line igre).
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 mene upload najviše zanima zbog torrenta ... kaj mi vrijedi ak je nekaj brzo dole, ako poslje moram seedat dva dana da dobijem ratio .... 1-1.5 mbita prema gore je ono kaj bi volio dobit ... ne moraju ni dizat download (makar bi bilo čisto OK ) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 evo ja sad izmjerio brzinu na speedtest.com (koliko je to točno ne znam) pokazuje mi ovo ![]() pretpostavljam da je dowload 108kB a upload mizernih 16kB a imam paket od 5GB sa brzinom 1Mbit/256kbit
__________________ sutra idem u Milano na jedno vjencanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.

Smiješi se, sutra će biti gore!