| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Ping 325?????????????????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| butsecks | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Se kuži možda neko u ove routere što se dobiju kod Tcoma? Recimo npr kakav je Zyxel Prestige 660 ? Ja sam baš gledao nedavno neku temu o tweakanju routera s nekim novim firmwareom, tako da dobijete od routera od 60$ performanse routera od 600$... ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 hm...da...ali možeš slobodno objasniti mi na hrvatski što to znači ![]() malo sam proguglao i to je kao neki echo odnosno packet koji posalje do rootera (ili nije) i onda ceka odgovor nazad btw, imam wireless mrežu, rooter je 3m od laptopa ako ti to što znači Citat:
![]() meni radi eto to ti mogu reći ![]()
__________________ | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| charolastra | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
![]() Možda se varam ali ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| butsecks | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Mislim da ima neke veze s raspodjelom bandwitha, pingom i pojma nemam... ![]() Evo ovdje članak... Btw Zyxel nije podržan... ![]() Hack Attack: Turn your $60 router into a $600 router - Lifehacker
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
torrenti su zakon ja jedan misec s najmanjon brzinom 200gb na torrente. ko dode do 100gb bez premiuma na rapidshare ima od mene rucak. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Purger | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Ne..ne boji se CP konkurencije...al zašto reklamirat drugi forum ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.