| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; Meni će super doć, s obzirom da već imam flat i najsporiji paket sad će mi dakle brzina skočit sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Meni će super doć, s obzirom da već imam flat i najsporiji paket sad će mi dakle brzina skočit sa 1 na 2 mbita što je meni odlično
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Purger | Re: T-Com povečanje brzina 1.10
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #43 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
![]() Citat:
Nema problema,poslat ću ti novi pass. ![]() BTW-rofl nabavio sam još par acca ![]() ![]() | ||
| | |
| | #47 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
PS: Čini mi se da se stanje sa dsl-om u Hr znatno poboljšava u odnosu na zemlje regije. ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Banned | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
ja bi rađe optiku sa 10/10 mbita, nego aDSL sa 24/1 mbits .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |