| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; pas mater, nisi digli upload... kakvi pacovi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| charolastra | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 ccc, tresla se brda rodio se miš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Opet dižu brzine..pas mater..mogli bi malo za promjenu dugnuti lijene guzice i riješiti probleme s pucanjem linka po 30-40 puta na dan..jebo ih ja nesposobnu..sve se bojim kak če tih 16 megabita funkcionirati..barem kod mene u Đubravi ![]()
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
e i ko uzme ta 2 mjeseca flata, mora se jebati sa tekomom 18 mjeseci gamad su stvarno kao onda kad su dijelili one sonyjeve mp3 playere- tad ako uzmes mp3, moras 2 godine biti pod njima... ja sam prije koji da n produzio ugovor...samo se nadam da ce optima doci i u ove krajeve ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"