| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi T-Com povečanje brzina 1.10 u Tehnologija i Tehnika forumu; ma to su konjevi spori,neće vam to stupit na snagu još par dana ili tjedana ja vam kažem,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 ma to su konjevi spori,neće vam to stupit na snagu još par dana ili tjedana ja vam kažem,bili su ljeni napisat tamo na t-com user stranicu da imam flat,čekao sam samo za to da napišu 2tjedna,a šta će bit s ovim povećanjem ja neznam ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
| | #82 (permalink) |
| charolastra | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Kao da mi je brži net, ima tko onaj link za mjerenje brzine?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #84 (permalink) |
| charolastra | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Your current bandwidth reading is: 1.13 Mbps, točnije 1162.2 kbps which means you can download at 145.28 KB/sec. from our servers. Pih, prije je bilo oko 800 kbps
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: T-Com povečanje brzina 1.10 Citat:
![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, brzine, t com |
« link checker
|
Zarada na netu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |