| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi t-com router za optimu u Tehnologija i Tehnika forumu; ovak... do sad sam imal t-com net i sad sam presel na optimu, al ko i uvjek ovi u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | t-com router za optimu ovak... do sad sam imal t-com net i sad sam presel na optimu, al ko i uvjek ovi u optimi donesu krivo... lik je donesel onaj shrot sa zicom, a nama treba wireless, jer imamo dva kompa, laptop i psp... e, sad... od t-com-a sam imal onaj router od siemens-a nest nest nest 555 i onaj mali usb... sad, starome je neko rekel da se to sve moze sloziti da radi i za optimu, pa mene zanima ako ko zna, kak...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: t-com router za optimu nejde tak, treba bas nest u routeru slozit...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: t-com router za optimu Ma moraš samo u Network connections, u postavkama (Properties) mrežne kartice na koju si spojio router, pronaći Internet Protocol i u njemu podesiti potrebnu izlaznu IP adresu, Subnet mask i Default gateway koji su na Optimi i to ti je to.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:07.