Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Torrent?? prodaja??

Raspravljate o temi Torrent?? prodaja?? u Internet forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo ljudi zanima me jedno pitanje u vezi zakona ajmo rec internet zakon?? Da li se smije naplacivati torrent?? naci ...

Starter
    Datum registracije
    16-04-09
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

Exclamation Torrent?? prodaja??

Evo ljudi zanima me jedno pitanje u vezi zakona ajmo rec internet zakon??

Da li se smije naplacivati torrent?? naci nezz stranica sa torrentima al ja naplacujem mjesecnu naknadu da skidas torente???

Ako je netko sposoban i vjest da mi nade neki clanak o tome ili zapis iz zakona??

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: Torrent?? prodaja??

ti bi naplacivao dobru namjeru seederima? daj se ne glupiraj...mozes traziti donacije za tracker ako ga lijepo sriktas i korisnici vide da ima potencijala...ali naplacivati da ljudi dodu na tracker i skidaju od drugih je debilno,uz to nebi opstalo posto ima vec previse dobrih trackera na koje se lako upadne

Starter
    Datum registracije
    16-04-09
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

nene nego bi ja sve torente recimo filmove nove skinuo provjerio naso prjevod slikcu sve i to stavljo na stranicu i naplacio clanarinu za stranicu da skidaju orente aci prodavo torente??!!

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

ti znas da ti onda komp mora delat 0/24 i da ti je max upload cca 90kb ako imas najvecu brzinu i da se nikome ne isplati placati za to jer nek 3 korisnika skidaju u isto vrijeme vec je 30kb a tu brzinu imas na skoro svakom trackeru

Starter
    Datum registracije
    16-04-09
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

hehe a stvar je kaj nebi skidali sa moje nego bi ja torente skinuo ponovno uploadao na rapid recimo i onda bi onis skinuli i skidali s xD al mene zanima jel to zakonito?

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

onda bi oni teb placali plus jos acc za rapid? preveliki su to troskovi jer imas foruma koji to sto bi ti dela delaju za dabe

a sto se tice zakona...sirenje bilo kakve ilegale je kaznjivo,naplacivao ti to ili ne to je protuzakonito

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Ne vidim nikakve logike ovdje. Skinuo bi film sa torrent-a ili možda sa rapidshare-a a na svoju stranicu bi davao linkove na rapidshare i to naplačivao...

Vidjel sam tvoje postove i prije.. Gle ako misliš uspjeti u internetu prestani izmišljati toplu vodu.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: gwbag Pogledaj Poruke
    nene nego bi ja sve torente recimo filmove nove skinuo provjerio naso prjevod slikcu sve i to stavljo na stranicu i naplacio clanarinu za stranicu da skidaju orente aci prodavo torente??!!
    koja bi budala nasjela na to??

Citat Pravi autor: gwbag Pogledaj Poruke
    hehe a stvar je kaj nebi skidali sa moje nego bi ja torente skinuo ponovno uploadao na rapid recimo i onda bi onis skinuli i skidali s xD al mene zanima jel to zakonito?
    ako je piratluk ilegalan, kako bi onda ovo o cem ti meljes trebalo biti legalno?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

gwbag: imam dva linka za tabe di ces sigurno pronaci i uspjet zaraditi!

1. MojPosao - Centralno mjesto tržišta rada

2. Posao.hr - dobra veza za posao
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Lajkaj nas na Facebooku