Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi TROJANSKI KONJ!? u Tehnologija i Tehnika forumu; da li je itko čuo za to? čovijek koji mi je programirao cijeli komp mi je reko da je to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-01-08, 23:35   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
TROJANSKI KONJ!?

da li je itko čuo za to?
čovijek koji mi je programirao cijeli komp mi je reko da je to najgori mogući virus koji niti jedan antivirusni program ne može uništit..

e sad, maloprije mi se upalila obavijest (imam i NOD i AVG) i od nod-a i od avg-a i piše mi -
trojan Win32/Agent.QT pronađen u radnoj memoriji. NOD32 ne može očistiti ovu infiltraciju. Niti jedna akcija se ne može primjeniti na infiltraciju u memoriji.

da li se netko već susreo s tim? ili netko možda zna kaj da sad napravim i kolko je taj trojan stvarno opasan?

hvala svima unaprijed, ja se baš ne kužim u te stvari..
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:46   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: TROJANSKI KONJ!?

Ma tih trojanaca ima puno, i malo malo će ti neki uletiti.

Samo ga obriši sa antivirusom i surfaj dalje

A i napravi backup važnih podataka

A što se tiče baš ovog slučaja to prepuštam nekom tko se više kuži da ti odgovori

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:57   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

Lorena, trojanac je opasan oblik virusa ali antivirus ga može vrlo lako izbrisat.

Naprav si backup ako imaš važne podatke, preporučam prženje na DVD-e jer online backup mi ne miriši dobro (kao recimo glade micro spray)

+
Zakaj imaš dva antivirusa? Mislim da je to baš ženska bolest jer i dadyml ima dva antivirusa baš

Jedan antivirus (kod mene AVG) je učinkovitiji od dva jer se dva međusobno kose ...

A kaj da napraviš u vezi ovog...instaliraj si Ad-Aware (Lavasoft)... to će ti pronaći i uništiti svaki mogući Malware na kompu

I deinstaliraj si jedan antivirus pod hiću
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 00:02   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
+
Zakaj imaš dva antivirusa? Mislim da je to baš ženska bolest jer i dadyml ima dva antivirusa baš
NJa nja nja

Moji antivirusi savršeno funkcioniraju, i sad mi je odlična zaštita i nemam više nikakvih problema
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 00:07   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
NJa nja nja

Moji antivirusi savršeno funkcioniraju, i sad mi je odlična zaštita i nemam više nikakvih problema
je.. samo ti danas nisam mogo poslat pjesmu 'Mile Kitic - 2002 - ( Policijo,oprosti mi ) - 05 - Svi bi hteli tebe.mp3' zbog antivirusa

Jednom kolegi se dogodilo da mu je crkla mikrovalka zbog dva antivirusa !!!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 05:48   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,369
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ovako ti je najbolje zaštititi komp od ulaska trojanaca.

Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 09:59   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ma probala sam ga obrisat al ne ide.. a koji da maknem?? bolje NOd ili AVG?
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 10:13   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,369
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

AVG mi je bolji, bar sada.

Pričekaj da ti još netko odgovori pa onda miči jedan.
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 10:14   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

makni NoD, avg je jednostavniji a uz to je najbolji besplatni antivirus
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 10:15   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
negatron je zabranio reputaciju

Koju verziju NOD-a imaš? JA ti preporučam ovu novu, verziju 3 koja je nedavno izašla, javi mi se na PM da ti pošaljem linkove i uputstva oko instalacije.
AVG je besplatni antivirusni program i kao svako besplatno rješenje, dosta je slabiji od komercijalnih programa kao što su NOD, Kaspersky, BitDefender... Čak i profesionalna, komercijalna verzija AVG-a je inferiorna ovim gore spomenutim antivirusnim programima.

Inače, virusi koje NOD ili bilo koji drugi antivirus nisu u stanju obrisati većinom se nalaze u System restore folderu (unutar System Volume Information foldera, koji je skriveni sistemski folder kojem je zabranjen pristup), zato da bi obrisala takav virus treba privremeno onemogućiti System restore funkciju (a to radiš da odeš u Control Panel, klikneš na System, pa na System Restore karticu, i onda označiš kvadratić kraj "Turn off System restore on all disks", klikneš na Apply, pa na OK, restartaš komp, ponovo aktiviraš System restore, pa preskeniraš komp sa antivirusom).

I preporučam ti da deinstaliraš oba antivirusna programa koje imaš (ako ti je NOD stara verzija 2,7), pa da instaliraš i koristiš ovu novu verziju 3.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: konj, trojanski, virus

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103