| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi TROJANSKI KONJ!? u Tehnologija i Tehnika forumu; da li je itko čuo za to? čovijek koji mi je programirao cijeli komp mi je reko da je to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TROJANSKI KONJ!? da li je itko čuo za to? čovijek koji mi je programirao cijeli komp mi je reko da je to najgori mogući virus koji niti jedan antivirusni program ne može uništit.. ![]() e sad, maloprije mi se upalila obavijest (imam i NOD i AVG) i od nod-a i od avg-a i piše mi - trojan Win32/Agent.QT pronađen u radnoj memoriji. NOD32 ne može očistiti ovu infiltraciju. Niti jedna akcija se ne može primjeniti na infiltraciju u memoriji. da li se netko već susreo s tim? ili netko možda zna kaj da sad napravim i kolko je taj trojan stvarno opasan? hvala svima unaprijed, ja se baš ne kužim u te stvari..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: TROJANSKI KONJ!? Ma tih trojanaca ima puno, i malo malo će ti neki uletiti. Samo ga obriši sa antivirusom i surfaj dalje ![]() A i napravi backup važnih podataka A što se tiče baš ovog slučaja to prepuštam nekom tko se više kuži da ti odgovori
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? Lorena, trojanac je opasan oblik virusa ali antivirus ga može vrlo lako izbrisat. Naprav si backup ako imaš važne podatke, preporučam prženje na DVD-e jer online backup mi ne miriši dobro (kao recimo glade micro spray) ![]() + Zakaj imaš dva antivirusa? Mislim da je to baš ženska bolest jer i dadyml ima dva antivirusa baš ![]() Jedan antivirus (kod mene AVG) je učinkovitiji od dva jer se dva međusobno kose ... A kaj da napraviš u vezi ovog...instaliraj si Ad-Aware (Lavasoft)... to će ti pronaći i uništiti svaki mogući Malware na kompu I deinstaliraj si jedan antivirus pod hiću ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? Citat:
![]() Jednom kolegi se dogodilo da mu je crkla mikrovalka zbog dva antivirusa !!! ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? ma probala sam ga obrisat al ne ide.. a koji da maknem?? bolje NOd ili AVG?
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? makni NoD, avg je jednostavniji a uz to je najbolji besplatni antivirus
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? Koju verziju NOD-a imaš? JA ti preporučam ovu novu, verziju 3 koja je nedavno izašla, javi mi se na PM da ti pošaljem linkove i uputstva oko instalacije. AVG je besplatni antivirusni program i kao svako besplatno rješenje, dosta je slabiji od komercijalnih programa kao što su NOD, Kaspersky, BitDefender... Čak i profesionalna, komercijalna verzija AVG-a je inferiorna ovim gore spomenutim antivirusnim programima. Inače, virusi koje NOD ili bilo koji drugi antivirus nisu u stanju obrisati većinom se nalaze u System restore folderu (unutar System Volume Information foldera, koji je skriveni sistemski folder kojem je zabranjen pristup), zato da bi obrisala takav virus treba privremeno onemogućiti System restore funkciju (a to radiš da odeš u Control Panel, klikneš na System, pa na System Restore karticu, i onda označiš kvadratić kraj "Turn off System restore on all disks", klikneš na Apply, pa na OK, restartaš komp, ponovo aktiviraš System restore, pa preskeniraš komp sa antivirusom). I preporučam ti da deinstaliraš oba antivirusna programa koje imaš (ako ti je NOD stara verzija 2,7), pa da instaliraš i koristiš ovu novu verziju 3.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: konj, trojanski, virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.