| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi TROJANSKI KONJ!? u Tehnologija i Tehnika forumu; Probaj ove upute za ručno uklanjanje te pošasti ili ove .... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? Probaj ove upute za ručno uklanjanje te pošasti ili ove.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? hvala svima na odgovorima, kaže mi lik iz t-Coma da taj trojan Win32 ni u kom slučaju ne smijem obrisat jer su u njemu sve postavke za windowse, i ak ga zbrišem da mi mogu past win.. ?
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-08
Poruka: 10
![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? Nema goreg virusa od Trojanca.Ali ima lijek i za njega,instaliraj novi Norton Internet Security 2008 sa licencom i nemaš frku.Kolačiće svaki puta obriši kad napustiš internet,a POP UP blocker podesi na višu razinu.Ako imaš Trojanca kao što piše:IZVUCI KABEL IZ MODEMA.I kad je komp... isključen ako je kabel priključen za vezu (Hacker ili netko treči) se može koristiti sa tvojom vezom.Zato kabel vadi iz modema ako ne želiš "podeblji račun".Lijek za sadašnje stanje "FORMATIRANJE".Nabavi dobar VATROZID. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 4,903
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? I meni se isto desilo, morala sam instaliati windows ponovo, i pogubila pola podataka, ali jbg...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: TROJANSKI KONJ!? To vam je kada ste škrti. Kaj če ti 2 antivirusa. Sada imam Nod32, spyware doctor i ZoneAlarm i ništa više. Orginal licence za update-ima. A sve najvažnije podatke na USB, cd, dvd... Fino izbriši sve sa harda(Novi bug-imaš kako da nikada nitko ne može vratiti podatke) i nanovo windowse. Napravi 3 particije: C: programi D: multimedija i internet E: Beckup(driveri kao kada si stavio nowe windowse jer kada zasereš da nemoraš sve izpočetka) A ovaj T-com ne slušaj jer oni nemaju pojma, jer kada su mi postavljati router raz*ebali pol kompa. Stavi prgrame: Nod 32(kupi fino licencu), spyware doctor, i pomogučnosti ZoneAlarm Licence ti za Spyware doctro i NOD32 zajedno koštaju 280 kn, a ko imaš klica koji ide u školu imaš popust za NOD32 www-nod32.com.hr tamo sam čito nešto. TuneUp ulites 2008, ofice 2007(imam ti ja na pp ako oš),HijackThis, Nero 8, DVD shrink, SUPER media convertor, Axctrat AUDIO copy, mp3 lame, VLC media player, Alcohol 120%/Daemon tool, O&O defrag 10 professional, FastStone image view i imaš super komp! Badave ti popravljet kada ti je šetu napravio, jer češ teškooooooooooo popravit ko prije da radi! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: TROJANSKI KONJ!? neznam vi ali ja sve trojance riješavam sa ad-awareom pro niti jedan ne ostaje!
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Tagovi: konj, trojanski, virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.