| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi tv preko interneta? u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me dali postoji neki program preko kojeg bi mogo gledat tv(znam da ima tv kartica ali to ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | tv preko interneta? Zanima me dali postoji neki program preko kojeg bi mogo gledat tv(znam da ima tv kartica ali to ne bi),tj.da mogu gledat kodirane satelitske programe kao npr.skysport,primera itd. unaprijed zahvaljujem |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | google i upiši npr. Super Internet TV Satellite 2008 Super Internet TV Internet TV & Radio Player 5.2 ali da ćeš gledati programe koji se plaćaju, kao što si naveo čisto sumnjam...kodirani su.....i po sistemu.....plati, pa se klati... ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | win TV...najjednostavniji i po meni najbolji..moraš imati uređaj da možeš uključiti antenu na kompjuter i možeš gledati programe ko na običnoj televizji a možeš i satelitsku antenu uključiti... još ako imaš Linux OS i Dreambox nadješ onda vidiš ama baš sve uglavnom morate imati tuner na kompu...ima prijater USB tuner, kupio ga je u Trstu, neznam ako ga ima tu kod nas
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio daidza : 14-04-08 u 15:54. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: tv preko interneta? naravno da ima, ali on bi bez njega
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: tv preko interneta? http://wwitv.com/portal.htm?http://w...nels/b1856.htm imaš ovaj ali je mali ekran..mozda se moze podesiti da bude veći...probaj..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 20
Poruka: 50
![]() | Re: tv preko interneta? ljudi moji evo vam link od programa na kojemu imate preko 1000 kanala.... http://www.jlc-software.com/?page=internet_tv.html .... downloadirajte ga pa ga instalirajte i gledajte preko 1000 kanala.... super je....
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
![]() |
« Myanmar Burma
|
sakrivanje ip-a »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.