| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi tv preko interneta? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: jero_th a sta je rep + pa da ga i ja dam jer se nadam da je nasto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tv preko interneta? http://www.natelki.net/livetv/ meni radi ![]() ako oces gledat program kliknes npr na +Regija HTV1 (Hrv) HTV2 (Hrv) RTL (Hrv) NovaTV (Hrv) Z1 (Hrv) B92 (Srb) HTV Sat (Hrv) Noćna Mora (Hrv) Paprika TV (Slo) Pink (Srb) Play TV (Slo) RTS1 (Srb) RTS2 (Srb) RTV Besa (Slo) Sabor TV (Hrv) SLO1 (Slo) Smart TV (Hrv) Top Channel (Alb) TV Pika (Slo) Vizion Plus (Alb) i izlista ti ove programe ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-07-08
Poruka: 2
![]() | Re: tv preko interneta? ![]() ![]() ![]() Citat: ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 6
![]() | [quote=karlitoocar;909787]...evo nešto novo... dakle, skroz jednostavno: otvorite windows media player-file-open url(ili ctrl+u) i kopirajte neku od adresa: rtsp://media.saan.hr/htv1 rtsp://media.saan.hr/htv2 rtsp://media.saan.hr/rtl rtsp://media.saan.hr/nova rtsp://89.201.164.120/STV rtsp://217.14.208.36/index jel zna itko jos ovakih url nek stavi na forum pozz |
| | |
![]() |
« bet-at-home pomoc
|
Hakeri »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.