| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi veličina slika u Tehnologija i Tehnika forumu; kad stavljam slike na forum kako da napravim da mi budu veće???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | veličina slika kad stavljam slike na forum kako da napravim da mi budu veće???
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina slika Ako imaš slike na nekom od servisa kao sto je imageshack moraš paziti da ne linkaš thumbnail, tj. onu malu sliku kako je ti vidiš, već klikneš na nju, kad ti se otovori samo slika sa bijelom pozadinom uzmeš link iz adrese i preko njega zaljepiš sliku, onda će ti biti one veličine koje si ju vidjela u tom prozoru. Inače će ti resize slike uvjek smanjiti njezinu kvalitetu, pa ako pretjeraš slika će biti veća, ali zrnata, pa se ništa neće vidjeti...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.