| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi VELIKI BRAT VIDI SVE,PROMISLITE 2 PUTA PRIJE NEGO UPISUJETE U GOOGLE!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: daidza Zabranjeni linkovi na affiliate itd! Eto zato OK. Promijenio.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: VELIKI BRAT VIDI SVE,PROMISLITE 2 PUTA PRIJE NEGO UPISUJETE U GOOGLE!!! baš me briga kaj oni vide kaj ja upisujem,i kaj mi mogu...
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 490
![]() | Re: VELIKI BRAT VIDI SVE,PROMISLITE 2 PUTA PRIJE NEGO UPISUJETE U GOOGLE!!! prestrašili se za google,a kad u je neka nagradna igra dijelimo privatne podatke ko administrator banove ovdje ![]() nema nagradne igre gdje te ne pitau da pošalješ barem 5-6 privatnih informacija
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: VELIKI BRAT VIDI SVE,PROMISLITE 2 PUTA PRIJE NEGO UPISUJETE U GOOGLE!!! Naravno da vide kaj se u google upisuje. Pa svake godine se radi javni izvještaj koji su pojmovi najtraženiji u google trazilici. Evo podataka iz 2007 godine: Google News Most Popular Searches (global) 1.american idol 2.youtube 3.britney spears 4.2007 cricket world cup 5.chris benoit 6.iphone 7.anna nicole smith 8.paris hilton 9.iran 10. vanessa hudgens And now for a smattering of top search terms: TV show: heroes Movie: transformers Politician: ron paul Ringtone: mosquito rington Diet: weight watchers Recipe: master cleanse recipe Fitness: pilates, followed by bikram yoga (which is amazing because it’s so specific)
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
![]() |
| Tagovi: brat, google, informacije, kradja, podataka, privatne, sigurnost, veli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

AC MILAN : 2003-2008