Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Internet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Internet Raspravljate o temi Vodatel ??? Dvaput razmislite u Tehnologija i Tehnika forumu; Mene je ona baba iz Tejkoma zvala neki dan u 7 ujutro da mi se zahvali kaj sam s njima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-07, 00:19   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite

Mene je ona baba iz Tejkoma zvala neki dan u 7 ujutro da mi se zahvali kaj sam s njima godinu dana.

Ja reko najbolje ćete mi zahvalit da me ne zovete više ovak rano

Manijaci
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 09:11   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-06-06
Poruka: 3
amaric se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A počele su raznorazne "priče". Kak je meni super taj marketing to je divno čudo.
Dam ruku u vatru da cu u slijedecih par dana dobiti tu istu priču barem sa tri različite strane.
I na kraju radi jednog "nezadovoljnog korisnika" dođe firma na loš glas...
Miki, mislis da je prek kod "konkurencije" bolje?
Prije svega, ja i da hoću ne mogu bit "nezadovoljan korisnik" jer uslugu koju sam platio nisam nikad ni vidio. I tu se ne radi o jednom korisniku. Nađi mi forum di je netko reko da je u ugovoreno vrijeme od njih dobio uslugu.

Što se tiče navedenog komentara da o priči valja razmislit samo ako ju je napiso netko sa stažom, mogu reć da je to stvarno glup komentar. Samo zato što netko ima par tisuća postova u nekoliko godina ne znači da sve što kaže mora bit istina. Kao što ni to što ih ja nemam ne znači da je moja priča samo potkopavanje konkurencije.

Kao što se može primjetit, nigdje ne spominjem niti hvalim drugog providera, samo govorim o provideru s kojim ima neugodno iskustvo koje se slaže sa mnogima.

Da li ćete priču shvatit za ozbiljno, vaša je odluka. Al na kraju dana, svi mi provjerimo tuđa iskustva po forumima kad nešto kupujemo. Za nekog tko razmatra njihovu ponudu ovo moje iskustvo imate će nekakav značaj. Ili će kao i ja, ignorirat ono što piše po forumima i upustit se u "avanturu".
amaric je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 09:46   #13 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Mene je ona baba iz Tejkoma zvala neki dan u 7 ujutro da mi se zahvali kaj sam s njima godinu dana.

Ja reko najbolje ćete mi zahvalit da me ne zovete više ovak rano

Manijaci
Istina, istina, manijaci

Meni se nitko nije zahvalio, samo sam dobio račun za flat
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 12:14   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: amaric Pogledaj Poruke
Prije svega, ja i da hoću ne mogu bit "nezadovoljan korisnik" jer uslugu koju sam platio nisam nikad ni vidio. I tu se ne radi o jednom korisniku. Nađi mi forum di je netko reko da je u ugovoreno vrijeme od njih dobio uslugu.

Što se tiče navedenog komentara da o priči valja razmislit samo ako ju je napiso netko sa stažom, mogu reć da je to stvarno glup komentar. Samo zato što netko ima par tisuća postova u nekoliko godina ne znači da sve što kaže mora bit istina. Kao što ni to što ih ja nemam ne znači da je moja priča samo potkopavanje konkurencije.
Komentar nije glup, to je mišljenje tog člana koji je komentar napisao. I ti imaš pravo na svoje mišljenje i iznošenje svog iskustva.
Ja bih volio da se javi što više članova koji koriste usluge Vodatela i da oni kažu jesu li imali takvih iskustava.
A moje iskustvo bi trebalo biti obrazac i zakon za druge? Sumnjam. A ja sam ti sklopio ugovor sa Iskonom i ADSL dobio u roku 3 dana, u točno dogovoreno vrijeme i sve je šljakalo od prve nakon 5 minuta rada servisera u mom stanu. Za godinu dana sam taj stan prodao i preselio se sa suprugom u veći, s druge strane parka u Gajnicama, pozvao T-com da mi uvede ADSL, čekao na majstore mjesec dana, a kad sam ih dočekao, odnosno moj stariji sin, rekli su njemu (mom sinu), da su oni došli spojiti modem, a kako ćemo mi spojiti komp i da li će veza raditi, to je naš problem. Profesionalno? Učestalo? I don't think so. Mislim da bi neki manje upućeni korisnici imali s tim problema, a na našu sreću godinama se bavim kompovima i servisiranjem istih pa problema nisam imao. I sad bih prema pojedinim situacijama trebao procjenjivati čitavu firmu? Ne pada mi na pamet. A Vodatel i ja očekujem jer me zanima da se netko drugi brine o TV kanalima i signalima, a ne da ja namještam antene i tanjure kojih mi je već ionako preko glave.
P.S. Naravno da bih uzeo i flat rate

Zadnji Uredio Homesick : 18-09-07 u 12:17.
Homesick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 13:10   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-06-06
Poruka: 3
amaric se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Homesick Pogledaj Poruke
Komentar nije glup, to je mišljenje tog člana koji je komentar napisao. I ti imaš pravo na svoje mišljenje i iznošenje svog iskustva.
Ja bih volio da se javi što više članova koji koriste usluge Vodatela i da oni kažu jesu li imali takvih iskustava.
A moje iskustvo bi trebalo biti obrazac i zakon za druge? Sumnjam. A ja sam ti sklopio ugovor sa Iskonom i ADSL dobio u roku 3 dana, u točno dogovoreno vrijeme i sve je šljakalo od prve nakon 5 minuta rada servisera u mom stanu. Za godinu dana sam taj stan prodao i preselio se sa suprugom u veći, s druge strane parka u Gajnicama, pozvao T-com da mi uvede ADSL, čekao na majstore mjesec dana, a kad sam ih dočekao, odnosno moj stariji sin, rekli su njemu (mom sinu), da su oni došli spojiti modem, a kako ćemo mi spojiti komp i da li će veza raditi, to je naš problem. Profesionalno? Učestalo? I don't think so. Mislim da bi neki manje upućeni korisnici imali s tim problema, a na našu sreću godinama se bavim kompovima i servisiranjem istih pa problema nisam imao. I sad bih prema pojedinim situacijama trebao procjenjivati čitavu firmu? Ne pada mi na pamet. A Vodatel i ja očekujem jer me zanima da se netko drugi brine o TV kanalima i signalima, a ne da ja namještam antene i tanjure kojih mi je već ionako preko glave.
P.S. Naravno da bih uzeo i flat rate

Poanta je da kad pojedinačni slučajevi postanu učestali onda oni više nisu pojedinačni nego obrazac ponašanja koji neka firma primjenjuje. Da li će ljudi koji se žele informirat čitajući pojedinačna iskustva zaključit da je to preučestalo da bi se ignoriralo njihova je odluka. Ja sam svoj stavk i svoje iskustvo ispričo. A sad mi slijedi druga borba s njima, povrat novca.
amaric je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 16:31   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 20
Poruka: 394
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

Citat:
A počele su raznorazne "priče". Kak je meni super taj marketing to je divno čudo.
pa covijek ima pravo rec svoje misljenje, jos ako je ovo stvarno istina, zasto nebi reko?

Citat:
I na kraju radi jednog "nezadovoljnog korisnika" dođe firma na loš glas...
A kaj je trebala doc na dobar glas? Nije valjda da se držiš one - Radite loše pa cemo vas nagraditi.
ponavljam, ako je istina ovo sto je lik napisao, onda su zasluzeno dosli na los glas.

Citat:
Miki, mislis da je prek kod "konkurencije" bolje?
Imam T-Com ADSL. Stvarno su OK, donesli mi modem jako brzo. (mislim da odma drugi dan)
zadovoljan sam s njima jer nisam imao nikakvih problema.
jaiopetja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 16:45   #17 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,366
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
pa covijek ima pravo rec svoje misljenje, jos ako je ovo stvarno istina, zasto nebi reko?
A ja nemam pravo reci svoje samo zato sto on blati nekoga?
Citat:
A kaj je trebala doc na dobar glas? Nije valjda da se držiš one - Radite loše pa cemo vas nagraditi.
ponavljam, ako je istina ovo sto je lik napisao, onda su zasluzeno dosli na los glas.
A-ha, znaci imamo firmu koja ima 10 000 zadovoljnih korisnika i imaju 100 nezadovoljnih (koji god realan ili nerealan razlog bio). Da li ta firma ima dobar ili loš glas?

Citat:
Imam T-Com ADSL. Stvarno su OK, donesli mi modem jako brzo. (mislim da odma drugi dan)
zadovoljan sam s njima jer nisam imao nikakvih problema.
Ja sam imao sa njima problema. Podnio zahtjev i čekao godinu i po dana da me uključe. Trebam li ja sad naokolo trubiti kak je T-Com sranje? Osobno mislim da ne. A posebno ako su moje primjedbe neargumentirane
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 17:59   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 20
Poruka: 394
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

Citat:
A ja nemam pravo reci svoje samo zato sto on blati nekoga?
Naravo da imas. Ali glupo je da nesto govoris ako ti sve ovo ide na zivce.
Ma ne radim, ali na jetra idu takvi tekstovi koji periodički osvanu na Internetu. (...) Ovaj se išao logati na ovaj forum samo da sa nama podijeli svoj čemer i jad
pa šta je loše u tome što je on napisao. Nisam znao da mora imat određen broj postova da bi mogao nekoga kritizirat.

Citat:
A-ha, znaci imamo firmu koja ima 10 000 zadovoljnih korisnika i imaju 100 nezadovoljnih (koji god realan ili nerealan razlog bio). Da li ta firma ima dobar ili loš glas?
ako pitaš ovih 10 000 biti ce na dobrom glasu, a ako pitas ovih 100 - znas i sam kaj ce ti odgovorit. Mislim da firma kao sto je vodafone nebi trebala imati tolko nezadovoljnih korisnika i nije to kaj su nezadovoljni nego kaj od covijeka rade budalu, reklu su mu da ce biti prikopcan, pa mu se ne javljaju na telefon, pa mu salju 18 ekipa da naprave posao koji moze napravit jedan covijek...

Citat:
Ja sam imao sa njima problema. Podnio zahtjev i čekao godinu i po dana da me uključe. Trebam li ja sad naokolo trubiti kak je T-Com sranje? Osobno mislim da ne. A posebno ako su moje primjedbe neargumentirane
U tih godinu i pol, jesi zvao koji put t-com ili si samo "strpljivo" cekao?
Trebaš ili netrebaš to je tvoja stvar, ali imas pravo reci kako si nezadovoljan.
On ih je "blatio" jer ne nezadovoljan, kaj ih je trebao pohvalit i reci da je nezadovoljan?

P.S. Ako ti takvi tekstovi idu na jetra nemoj ih citat.
jaiopetja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 18:10   #19 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,366
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
P.S. Ako ti takvi tekstovi idu na jetra nemoj ih citat.
Imaš pravo. You win. Neka svatko kome dođe žuta minuta ili ga potplati konkurencija se ode logirati na neki veci forum i napiše ovakav tekst. A svi ćemo zato što nam ide na jetra čitati to što piše lijepo presutiti hrpu sranja koje su napisali. Jer eto, demokracija je pa se može svasta pisati.
Za ostalo mi se ne da nista pisati jer mi ide na jetra prepucavanje
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 18:42   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-10-05
Poruka: 29
dpirc1 je zabranio reputaciju
Wink Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite

Ako ti kazes da je tako onda cu pripazit.

Za vodatel nemam pojma,ali znam da ako si u Sigetu,nemoj uzimat DCM ili ti Bnet,udaljen sam 100 metara od njih, a problema stari moj `ko u prici!!!

Inace po drugim kvartovima kolko ja znam je sve super...
I na poslu....,budu valjda to sredili, u ovih 5 godina nisu ali budu budu i povecali brzine od 1.11
nadamo se!!!!!!

ne radim nikakve propagandne matrijale i nisam se sad "upisao" na forum!
hhehehe

Pozz
dpirc1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vodatel

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114