| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Vodatel ??? Dvaput razmislite u Tehnologija i Tehnika forumu; Mene je ona baba iz Tejkoma zvala neki dan u 7 ujutro da mi se zahvali kaj sam s njima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-06-06
Poruka: 3
![]() | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Citat:
Što se tiče navedenog komentara da o priči valja razmislit samo ako ju je napiso netko sa stažom, mogu reć da je to stvarno glup komentar. Samo zato što netko ima par tisuća postova u nekoliko godina ne znači da sve što kaže mora bit istina. Kao što ni to što ih ja nemam ne znači da je moja priča samo potkopavanje konkurencije. Kao što se može primjetit, nigdje ne spominjem niti hvalim drugog providera, samo govorim o provideru s kojim ima neugodno iskustvo koje se slaže sa mnogima. Da li ćete priču shvatit za ozbiljno, vaša je odluka. Al na kraju dana, svi mi provjerimo tuđa iskustva po forumima kad nešto kupujemo. Za nekog tko razmatra njihovu ponudu ovo moje iskustvo imate će nekakav značaj. Ili će kao i ja, ignorirat ono što piše po forumima i upustit se u "avanturu". | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Citat:
Ja bih volio da se javi što više članova koji koriste usluge Vodatela i da oni kažu jesu li imali takvih iskustava. A moje iskustvo bi trebalo biti obrazac i zakon za druge? Sumnjam. A ja sam ti sklopio ugovor sa Iskonom i ADSL dobio u roku 3 dana, u točno dogovoreno vrijeme i sve je šljakalo od prve nakon 5 minuta rada servisera u mom stanu. Za godinu dana sam taj stan prodao i preselio se sa suprugom u veći, s druge strane parka u Gajnicama, pozvao T-com da mi uvede ADSL, čekao na majstore mjesec dana, a kad sam ih dočekao, odnosno moj stariji sin, rekli su njemu (mom sinu), da su oni došli spojiti modem, a kako ćemo mi spojiti komp i da li će veza raditi, to je naš problem. Profesionalno? Učestalo? I don't think so. Mislim da bi neki manje upućeni korisnici imali s tim problema, a na našu sreću godinama se bavim kompovima i servisiranjem istih pa problema nisam imao. I sad bih prema pojedinim situacijama trebao procjenjivati čitavu firmu? Ne pada mi na pamet. A Vodatel i ja očekujem jer me zanima da se netko drugi brine o TV kanalima i signalima, a ne da ja namještam antene i tanjure kojih mi je već ionako preko glave. ![]() P.S. Naravno da bih uzeo i flat rate ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem Zadnji Uredio Homesick : 18-09-07 u 12:17. | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-06-06
Poruka: 3
![]() | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Citat:
Poanta je da kad pojedinačni slučajevi postanu učestali onda oni više nisu pojedinačni nego obrazac ponašanja koji neka firma primjenjuje. Da li će ljudi koji se žele informirat čitajući pojedinačna iskustva zaključit da je to preučestalo da bi se ignoriralo njihova je odluka. Ja sam svoj stavk i svoje iskustvo ispričo. A sad mi slijedi druga borba s njima, povrat novca. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Citat:
A kaj je trebala doc na dobar glas? Nije valjda da se držiš one - Radite loše pa cemo vas nagraditi. ponavljam, ako je istina ovo sto je lik napisao, onda su zasluzeno dosli na los glas. Imam T-Com ADSL. Stvarno su OK, donesli mi modem jako brzo. (mislim da odma drugi dan) zadovoljan sam s njima jer nisam imao nikakvih problema. ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |||
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Citat:
Citat:
Citat:
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |||
| | |
| | #18 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Naravo da imas. Ali glupo je da nesto govoris ako ti sve ovo ide na zivce. Ma ne radim, ali na jetra idu takvi tekstovi koji periodički osvanu na Internetu. (...) Ovaj se išao logati na ovaj forum samo da sa nama podijeli svoj čemer i jad pa šta je loše u tome što je on napisao. Nisam znao da mora imat određen broj postova da bi mogao nekoga kritizirat. Citat:
Citat:
Trebaš ili netrebaš to je tvoja stvar, ali imas pravo reci kako si nezadovoljan. On ih je "blatio" jer ne nezadovoljan, kaj ih je trebao pohvalit i reci da je nezadovoljan? P.S. Ako ti takvi tekstovi idu na jetra nemoj ih citat. ![]() | ||
| | |
| | #19 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Imaš pravo. You win. Neka svatko kome dođe žuta minuta ili ga potplati konkurencija se ode logirati na neki veci forum i napiše ovakav tekst. A svi ćemo zato što nam ide na jetra čitati to što piše lijepo presutiti hrpu sranja koje su napisali. Jer eto, demokracija je pa se može svasta pisati. Za ostalo mi se ne da nista pisati jer mi ide na jetra prepucavanje ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-05
Poruka: 29
![]() | Ako ti kazes da je tako onda cu pripazit. Za vodatel nemam pojma,ali znam da ako si u Sigetu,nemoj uzimat DCM ili ti Bnet,udaljen sam 100 metara od njih, a problema stari moj `ko u prici!!! Inace po drugim kvartovima kolko ja znam je sve super... I na poslu....,budu valjda to sredili, u ovih 5 godina nisu ali budu budu i povecali brzine od 1.11nadamo se!!!!!! ne radim nikakve propagandne matrijale i nisam se sad "upisao" na forum! hhehehe Pozz |
| | |
![]() |
| Tagovi: vodatel |
« rapidshare
|
Parental Lock »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.