| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Vodatel ??? Dvaput razmislite u Tehnologija i Tehnika forumu; Vip Vodafone Homebox je najbolji. Potpišeš ugovor, odmah ga dobiješ, dođeš kući, ukopčaš ga u struju i sve je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-09-07
Poruka: 10
![]() | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Vip Vodafone Homebox je najbolji. Potpišeš ugovor, odmah ga dobiješ, dođeš kući, ukopčaš ga u struju i sve je O.K. Samo još povežeš Homebox i comp s kabelom i sve radi. Meni je trbalo oko 10 min. P. S. Ne reklamiram nikoga. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite Osim vipa ![]() A kakve su cijene tog homeboxa?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vodatel ??? Dvaput razmislite možda je jeftiniji, ali nije dostupan... Ja sam sada sa T-com zadovoljan, još mrvicu niže flate-rate. I kada god mi nije radio ispričali su se i brzo sredili.Gledam dostupnost Vodatela: tu kod mene:Ilica 191 od a do f te Savska 66 T-com je svima dostupan... I stranica je da se nemrem snaći |
| | |
![]() |
| Tagovi: vodatel |
« rapidshare
|
Parental Lock »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.