| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi web kamera u Tehnologija i Tehnika forumu; koju preporučate i zašto? potrebna mi je za msn.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: web kamera ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: web kamera Sve to ista stvar... kupi onu koja ti se dizajnom sviđa... Ima jedna Canyon 1.3 Mpix 140kn...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07 Godina: 28
Poruka: 26
![]() | Re: web kamera Zasad imam logitech quickcam chat medjutim cim npr. mahnem rukom slika se zamuti,zatrza-ne znam kak bih to bolje objasnio. Jedino kad si miran slika je ok. Mozete li preporucit neku web kameru na kojoj se to ne dogadja.Kada mahnem rukom ispred kamere zelim je vidjet u komadu a ne kao da mi je ruka u warp 9 brzini . Ovu logitech quickcam chatsam dobio od t-coma prije 2-3 tjedna pa cu je prodat za nekih 100kn i htio bih kupit bolju za nekih 300 kn ako netko ima,dobru polovnu kameru bih mogao nabavit za tu cijenu zar ne? |
| | |
![]() |
| Tagovi: kamera, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.

. Ovu logitech quickcam chat